Bilgisayar açılınca donuyor

Fiziksel bir darbe almadı güncellemelerden dolayı olup olmadığından emin değilim bazen okul için ödev yapıyorum onu akıllı tahtaya takıyorum bilgisayara taktığımda virüs bulundu diyor Kaspersky temizliyor.

Hocam şimdi dediğinize göre akıllı tahtadan bir dosyayı flash belleğe aktarıyorsunuz PC'ye aktarmak istediğinde PC'nizde bulunan Kaspersky bunun virüs olduğunu belirtip temizliyor. Bu arada Görev Yöneticisi'nden başlangıç kısmında neler aktif bir gözden geçirirmisiniz? Eğer emin olamadığınız bir uygulama varsa SS atıp sormaktan çekinmeyin.

Son düzenleme:
Hocam şimdi dediğinize göre akıllı tahtadan bir dosyayı flash belleğe aktarıyorsunuz PC'ye aktarmak istediğinde PC'nizde bulunan Kaspersky bunun virüs olduğunu belirtip temizliyor. Bu arada Görev Yöneticisi'nden başlangıç kısmında neler aktif bir gözden geçirirmisiniz? Eğer emin olamadığınız bir uygulama varsa SS atıp sormaktan çekinmeyin.
Dediğiniz gibi baktım ama yabancı bir program yoktu gözüme farklı gelenlere baktığımda windows la beraber gelen programlar ya da asus un kendi programıydı

Ya arkadaşlar biriniz yardimci olabilir mi? Sıkıldım artik. Bilgisayari aciyorum, sifremi falan giriyorum, sonra donuyor, donduktan sonra hiçbir seyle etkilesime gecemiyorum. Mouse hareket etmiyor klavye calismiyor. Ben de zorla kapatiyorum. Tekrar actigimda gene ayni şey oluyor. 2 3 kere ust uste olunca kurtarma ekranina yonlendiriyor, ben de yeniden baslat diyorum. Bazen duzeliyor bazen de yeniden baslatmama ragmen hala devam ediyor.

Bir çılgınlık yapıp RAM miktarını arttırmayı deneyebilirsin.

O zaman hocam bu arkadasin dedigi gibi CMD'yi yonetici olarak baslatip SFC /scannow yazarak calistirin.
onu yapıp yeniden başlattım dün

Evet, aslinda o da olabilir. Windows 11 kullaniyorsa bence o ekran kartina en az 16 GB iyidir diye dusunuyorum.
win 11 home sürümü 8gb ram

Bir çılgınlık yapıp RAM miktarını arttırmayı deneyebilirsin.
evet ram arttırma işini bende daha önce düşünmüştüm 8gb işimi görüyor diye dokunmamıştım

Son düzenleme:
Desktop Screenshot 2025.03.22 - 16.48.51.24.png

Sisteminizi güvenli modda açmayı dener misiniz ? Yazılım çakışıyor olabilir.
guvenli modda actim simdi napiyim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı