Bilgisayar açılınca donuyor

Hocam şimdi dediğinize göre akıllı tahtadan bir dosyayı flash belleğe aktarıyorsunuz PC'ye aktarmak istediğinde PC'nizde bulunan Kaspersky bunun virüs olduğunu belirtip temizliyor. Bu arada Görev Yöneticisi'nden başlangıç kısmında neler aktif bir gözden geçirirmisiniz? Eğer emin olamadığınız bir uygulama varsa SS atıp sormaktan çekinmeyin.

Son düzenleme:
Dediğiniz gibi baktım ama yabancı bir program yoktu gözüme farklı gelenlere baktığımda windows la beraber gelen programlar ya da asus un kendi programıydı

CMD´yi yönetici olarak başlat. SFC /scannow yaz bitince yazı gelecek İngilizce onarıldı gibi şeyler diyecek sistemi yeniden başlat. Düzelmezse yedek alıp format atmanı öneririm.

O zaman hocam bu arkadasin dedigi gibi CMD'yi yonetici olarak baslatip SFC /scannow yazarak calistirin.

Bir çılgınlık yapıp RAM miktarını arttırmayı deneyebilirsin.

O zaman hocam bu arkadasin dedigi gibi CMD'yi yonetici olarak baslatip SFC /scannow yazarak calistirin.
onu yapıp yeniden başlattım dün

Evet, aslinda o da olabilir. Windows 11 kullaniyorsa bence o ekran kartina en az 16 GB iyidir diye dusunuyorum.
win 11 home sürümü 8gb ram

Bir çılgınlık yapıp RAM miktarını arttırmayı deneyebilirsin.
evet ram arttırma işini bende daha önce düşünmüştüm 8gb işimi görüyor diye dokunmamıştım

Son düzenleme:
onu yapıp yeniden başlattım dün

win 11 home sürümü 8gb ram

evet ram arttırma işini bende daha önce düşünmüştüm 8gb işimi görüyor diye dokunmamıştım
Sisteminizi güvenli modda açmayı dener misiniz ? Yazılım çakışıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…