deftunex Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 373 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Mart 2025 #21 İstanblue3434 dedi: Güvenli modu açtınız. Donma falan yaşamıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok hayır
İstanblue3434 dedi: Güvenli modu açtınız. Donma falan yaşamıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok hayır
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.726 Makaleler 2 Çözümler 42 22 Mart 2025 #22 deftunex dedi: Onu yapıp yeniden başlattım dün. Windows 11 Home sürümü 8 GB RAM. Evet RAM arttırma işini bende daha önce düşünmüştüm 8 GB işimi görüyor diye dokunmamıştım. Genişletmek için tıkla... Windows 11 için 8 RAM yetersiz hocam, ben 16 ile Windows 10'un performans modlarını kullanıyorum.
deftunex dedi: Onu yapıp yeniden başlattım dün. Windows 11 Home sürümü 8 GB RAM. Evet RAM arttırma işini bende daha önce düşünmüştüm 8 GB işimi görüyor diye dokunmamıştım. Genişletmek için tıkla... Windows 11 için 8 RAM yetersiz hocam, ben 16 ile Windows 10'un performans modlarını kullanıyorum.
İstanblue3434 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #23 deftunex dedi: Yok hayır Genişletmek için tıkla... Hmm, Muhtemelen kullandığınız programlardan kaynaklı ve ya driver falan vb. @deftunex antivirüs taraması yap bir de istersen.
deftunex dedi: Yok hayır Genişletmek için tıkla... Hmm, Muhtemelen kullandığınız programlardan kaynaklı ve ya driver falan vb. @deftunex antivirüs taraması yap bir de istersen.
deftunex Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 373 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Mart 2025 #24 Deiinzz dedi: Windows 11 için 8 RAM yetersiz hocam, ben 16 ile Windows 10'un performans modlarını kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... laptopu aldığımda sistem bu şekildeydi ileride yükseltirim diye dokunmamıştım İstanblue3434 dedi: Hmm, Muhtemelen kullandığınız programlardan kaynaklı ve ya driver falan vb. @deftunex antivirüs taraması yap bir de istersen. Genişletmek için tıkla... güvenli modda mı
Deiinzz dedi: Windows 11 için 8 RAM yetersiz hocam, ben 16 ile Windows 10'un performans modlarını kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... laptopu aldığımda sistem bu şekildeydi ileride yükseltirim diye dokunmamıştım İstanblue3434 dedi: Hmm, Muhtemelen kullandığınız programlardan kaynaklı ve ya driver falan vb. @deftunex antivirüs taraması yap bir de istersen. Genişletmek için tıkla... güvenli modda mı
İstanblue3434 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #25 deftunex dedi: laptopu aldığımda sistem bu şekildeydi ileride yükseltirim diye dokunmamıştım güvenli modda mı Genişletmek için tıkla... Evet, mümkünse tabii.
deftunex dedi: laptopu aldığımda sistem bu şekildeydi ileride yükseltirim diye dokunmamıştım güvenli modda mı Genişletmek için tıkla... Evet, mümkünse tabii.
deftunex Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 373 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Mart 2025 #26 dün de yapmıştım bişey çıkmamıştı
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.726 Makaleler 2 Çözümler 42 22 Mart 2025 #27 deftunex dedi: Laptopu aldığımda sistem bu şekildeydi ileride yükseltirim diye dokunmamıştım. Genişletmek için tıkla... Windows 10'un performans sürümleri oluyor, örnek ghost gibi falan. Onlar çok daha az RAM yiyor, yükseltene kadar onlara geçmeni öneririm.
deftunex dedi: Laptopu aldığımda sistem bu şekildeydi ileride yükseltirim diye dokunmamıştım. Genişletmek için tıkla... Windows 10'un performans sürümleri oluyor, örnek ghost gibi falan. Onlar çok daha az RAM yiyor, yükseltene kadar onlara geçmeni öneririm.
deftunex Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 373 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Mart 2025 #28 İstanblue3434 dedi: Evet, mümkünse tabii. Genişletmek için tıkla... yapıyorum şimdi Deiinzz dedi: Windows 10'un performans sürümleri oluyor, örnek ghost gibi falan. Onlar çok daha az RAM yiyor, yükseltene kadar onlara geçmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... ya o tarz sistemler ne kadar güvenilir olur hiç bilemiyorum
İstanblue3434 dedi: Evet, mümkünse tabii. Genişletmek için tıkla... yapıyorum şimdi Deiinzz dedi: Windows 10'un performans sürümleri oluyor, örnek ghost gibi falan. Onlar çok daha az RAM yiyor, yükseltene kadar onlara geçmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... ya o tarz sistemler ne kadar güvenilir olur hiç bilemiyorum
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.726 Makaleler 2 Çözümler 42 22 Mart 2025 #29 deftunex dedi: Yapıyorum şimdi. Ya o tarz sistemler ne kadar güvenilir olur hiç bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenilir, bilinen şeyler bunlar. Sadece boş uygulamalar yok boş arkada çalışan şeyler yok, sistemi yormuyor. Yine de güvenmezsen düz 10'a geç.
deftunex dedi: Yapıyorum şimdi. Ya o tarz sistemler ne kadar güvenilir olur hiç bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenilir, bilinen şeyler bunlar. Sadece boş uygulamalar yok boş arkada çalışan şeyler yok, sistemi yormuyor. Yine de güvenmezsen düz 10'a geç.
deftunex Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 373 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Mart 2025 #30 İstanblue3434 dedi: Evet, mümkünse tabii. Genişletmek için tıkla... yaptım temiz