Bilgisayar açılınca ekran geç geliyor

Syphos

Centipat
Katılım
31 Mayıs 2023
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bende bir tane kasa vardi herhangi bir sorunu yoktu. Yeni bilgisayar aldim onu kullaniyordum eskisini de satmaya karar verdim. Biri alacakti bende sonkez bir sorunu varmi diye kontrol edeyim dedim acma dugmesine bastim her donanim calisiyor ama monitore goruntu gelmiyordu. 2 3dk bekledim oyle geldi normalde boyle bir sorunu yoktu var mı çözümü?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bende bir tane kasa vardi herhangi bir sorunu yoktu. Yeni bilgisayar aldim onu kullaniyordum eskisini de satmaya karar verdim. Biri alacakti bende sonkez bir sorunu var mı diye kontrol edeyim dedim acma dugmesine bastim her donanim calisiyor ama monitore goruntu gelmiyordu. 2 3dk bekledim oyle geldi normalde boyle bir sorunu yoktu var mı çözümü?

Eski kasanı ne zamandır beri kulanmıyordun ilk açılışta olabilir RAM'leri silgiyle silersin bakımını yaparsın o şekil satarsın.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı