Öncelikle merhaba ben bilgisayarımı her açtığımda ilk 2 3 saniye bekliyor ve Chrome'da otomatik şekilde reklam açıyor virüs taraması vs de yaptım ama yine bir sorun yok dedi ne yapacağımı söylerseniz sevinirim. Bu arada www kısmında protectbrowser.info yazıyordu.
Öncelikle merhaba ben bilgisayarımı her açtığımda ilk 2 3 saniye bekliyor ve Chrome'da otomatik şekilde reklam açıyor virüs taraması vs de yaptım ama yine bir sorun yok dedi ne yapacağımı söylerseniz sevinirim. Bu arada www kısmında protectbrowser. İnfo yazıyordu.
Öncelikle merhaba ben bilgisayarımı her açtığımda ilk 2 3 saniye bekliyor ve Chrome'da otomatik şekilde reklam açıyor virüs taraması vs de yaptım ama yine bir sorun yok dedi ne yapacağımı söylerseniz sevinirim. Bu arada www kısmında protectbrowser. İnfo yazıyordu.
Chrome'u orijinal ayarlarına sıfılayın. Hesaplar, geçmiş vs gidebilir. Yedeğiniz varsa alın. Ek olarak virüs taramasını Defender ile yaptıysanız bulamamış olabilir. Kaspersky veya Malwarebytes ile tam tarama yapın.
Sonraki Nesil Siber Güvenlik Çözümleri Ve Hizmetlerinde Dünya Lideri Olan Kaspersky, Eviniz Ve İşiniz İçin Tüm Siber Tehditlere Karşı Üstün Koruma Sunar.
Hocam benim de başıma geldi temizlenmiyor Malwarebytes buluyor 50 tane temizliyor yeniden başlatıyorum geri geliyor. Format attımda kurtuldum şu illetden.