whyberky Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 63 19 Ocak 2021 #11 Gojou Satoru dedi: PC ayarlarında bir sorun olabilir. Google ve PC ayarlarına bir bakınmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... PC'de aygıt yöneticisinde PCI basit iletişim denetleyicisi diğer aygıtlarda duruyor.
Gojou Satoru dedi: PC ayarlarında bir sorun olabilir. Google ve PC ayarlarına bir bakınmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... PC'de aygıt yöneticisinde PCI basit iletişim denetleyicisi diğer aygıtlarda duruyor.
Gojou Satoru Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 992 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #12 whyberky dedi: PC'de aygıt yöneticisinde PCI basit iletişim denetleyicisi diğer aygıtlarda duruyor. Genişletmek için tıkla... Yanlarında ünlem işareti var mı? Eğer varsa PC bu aygıtları tanımamış demektir. O driverleri bulup indirmen lazım öyle ise.
whyberky dedi: PC'de aygıt yöneticisinde PCI basit iletişim denetleyicisi diğer aygıtlarda duruyor. Genişletmek için tıkla... Yanlarında ünlem işareti var mı? Eğer varsa PC bu aygıtları tanımamış demektir. O driverleri bulup indirmen lazım öyle ise.
whyberky Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 63 19 Ocak 2021 #13 CinarYilmaz dedi: Reklam virüsü ya da botnet. Kaspersky ile taratın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılıyor ve Google da reklam çıkıyor dedim zaten.
CinarYilmaz dedi: Reklam virüsü ya da botnet. Kaspersky ile taratın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açılıyor ve Google da reklam çıkıyor dedim zaten.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 19 Ocak 2021 #14 whyberky dedi: Bilgisayar açılıyor ve Google da reklam çıkıyor dedim zaten. Genişletmek için tıkla... Botnet'in ne olduğunu biliyor musun? Belki de bir siteye DDoS yapılıyor ve siz de zombi bilgisayarlardan birine sahipsiniz. Böyle ukala konuşanlara yardım etmek pek hoşuma gitmez.
whyberky dedi: Bilgisayar açılıyor ve Google da reklam çıkıyor dedim zaten. Genişletmek için tıkla... Botnet'in ne olduğunu biliyor musun? Belki de bir siteye DDoS yapılıyor ve siz de zombi bilgisayarlardan birine sahipsiniz. Böyle ukala konuşanlara yardım etmek pek hoşuma gitmez.
Gojou Satoru Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 992 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #15 whyberky dedi: Bilgisayar açılıyor ve Google da reklam çıkıyor dedim zaten. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarını Malwarebytes ve AdwCleaner ile taramanı tavsiye ederim. Mümkünse taratırken interneti kapat ki en sağlıklı sonucu al.
whyberky dedi: Bilgisayar açılıyor ve Google da reklam çıkıyor dedim zaten. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarını Malwarebytes ve AdwCleaner ile taramanı tavsiye ederim. Mümkünse taratırken interneti kapat ki en sağlıklı sonucu al.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 19 Ocak 2021 #16 whyberky dedi: Bilgisayar açılıyor ve Google da reklam çıkıyor dedim zaten. Genişletmek için tıkla... Şimdi siteyi kontrol ettim reklammış. Ama Botnet olma ihtimali de vardı.
whyberky dedi: Bilgisayar açılıyor ve Google da reklam çıkıyor dedim zaten. Genişletmek için tıkla... Şimdi siteyi kontrol ettim reklammış. Ama Botnet olma ihtimali de vardı.
whyberky Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 63 19 Ocak 2021 #17 Pmw dedi: Bana reklam virüsü gibi geldi. Malwarebytes indirip sisteminizi taratın. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim walmarebytes ile tarattım 8 sonuş buldu karantinaya alıp yeniden başlattım ve sorunum çözüldü teşekkür ederim.
Pmw dedi: Bana reklam virüsü gibi geldi. Malwarebytes indirip sisteminizi taratın. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim walmarebytes ile tarattım 8 sonuş buldu karantinaya alıp yeniden başlattım ve sorunum çözüldü teşekkür ederim.
Gojou Satoru Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 992 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #18 whyberky dedi: Çok teşekkür ederim walmarebytes ile tarattım 8 sonuş buldu karantinaya alıp yeniden başlattım ve sorunum çözüldü teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Umarım karantinaya aldığın dosyaları silmişsindir.
whyberky dedi: Çok teşekkür ederim walmarebytes ile tarattım 8 sonuş buldu karantinaya alıp yeniden başlattım ve sorunum çözüldü teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Umarım karantinaya aldığın dosyaları silmişsindir.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 19 Ocak 2021 #19 Gojou Satoru dedi: Umarım karantinaya aldığın dosyaları silmişsindir. Genişletmek için tıkla... Gerek yok.
Gojou Satoru dedi: Umarım karantinaya aldığın dosyaları silmişsindir. Genişletmek için tıkla... Gerek yok.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 19 Ocak 2021 #20 oguzhan0 dedi: Hocam pek emin değilim fakat DDoS olabilir. Eğer DDoS ise büyük sıkıntılarda çıkarabilir. Senin yerinde olsam 1 saniye beklemem format atardım. Eğer güncel bir virüs ise adamlar mükemmel derecede saklayabiliyor onu sistemde. En kral virüs programı ile tarat yine de bulamayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirmede çağ atlayanlardan örnek. Rehber: Reklam virüsleri temizleme Bakın.
oguzhan0 dedi: Hocam pek emin değilim fakat DDoS olabilir. Eğer DDoS ise büyük sıkıntılarda çıkarabilir. Senin yerinde olsam 1 saniye beklemem format atardım. Eğer güncel bir virüs ise adamlar mükemmel derecede saklayabiliyor onu sistemde. En kral virüs programı ile tarat yine de bulamayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirmede çağ atlayanlardan örnek. Rehber: Reklam virüsleri temizleme Bakın.