Bilgisayar açılınca reklam çıkması

SHOCKBLADE

Decapat
Daha fazla  
Merhaba
Sabahtan beri uğraşıyorum bilgisayarı actiktan sonra bir anda reklam geliyor. Opera vardi Opera'dan geliyordu sonra onu sildim simdi de Internet Explorer'den geliyor internetten araştırdım 4 saat uğraştım yine olmadi. Nasıl düzeltebilirim? (Windows 7)

Bu dosya gozukuyor kayit defterinde acilan site de bu. Silsem de aç kapa yapınca bir daha geliyor.

Dosya Ekleri

• 20220424_162241.jpg
    20220424_162241.jpg
    295,1 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Sabahtan beri uğraşıyorum bilgisayarı actiktan sonra bir anda reklam geliyor. Opera vardi Opera'dan geliyordu sonra onu sildim simdi de Internet Explorer'den geliyor internetten araştırdım 4 saat uğraştım yine olmadi. Nasıl düzeltebilirim? (Windows 7)

Bu dosya gozukuyor kayit defterinde acilan site de bu. Silsem de aç kapa yapınca bir daha geliyor.

Malwarebytes ve Kaspersky ile tarama yapın.

Aynısı bende de oluyor kaspersky , malwarebytes yükledim başka programlarda denedim taradım hiçbir şey çıkmıyor ve her açılışta bu site geliyor. Galiba format atmaktan başka çaresi olmayabilir.

Merhaba.

Kaspersky ile taratmanızı öneririm.

Merhaba.

Virüs girmiş Malwarebytes indir taramadan önce bütün tarayıcı fabrika ayarlarina cevir sonra çalıştıra temp yaz sil yine çalıştırı aç %temp% yaz sil sonra yine çalıştırı aç prefetch yaz sil sonra yine çalıştırı aç MSConfig yaz başlangıç da olan şeyleri görüntü alıp at.

Merhaba

Bende PC'yi formatladıktan sonra ertesi gün bir oyuna yama kuracağım derken çok değişik bir virüs yüklemiştim. Kendi kendine sekme açıyor, masaüstüne reklamlar geliyor, Google dilini Çince yapıyordu. Çok uğraştım, kaldırmaya çalıştım olmadı, nasıl bir şeyyse kendini hemen geri yüklüyordu. Bende hazır sıcağı sıcağınayken tekrar formatı bastım. Format atın gitsin, değerli dosyanız yoktur inşallah.

Bende PC'yi formatladıktan sonra ertesi gün bir oyuna yama kuracağım derken çok değişik bir virüs yüklemiştim. Kendi kendine sekme açıyor, masaüstüne reklamlar geliyor, Google dilini Çince yapıyordu. Çok uğraştım, kaldırmaya çalıştım olmadı, nasıl bir şeyyse kendini.

Virüs girmiş Malwarebytes indir taramadan önce bütün tarayıcı fabrika ayarlarina cevir sonra çalıştıra temp yaz sil yine çalıştırı aç %temp% yaz sil sonra yine çalıştırı aç prefetch yaz sil sonra yine çalıştırı aç MSConfig yaz başlangıç da olan şeyleri görüntü alıp at.

Onlari haftada bir siliyorum zaten. Başlangıçdaki her şey kapali antivirus disinda.
AdwCleaner veya MBAM ile güvenli modda tarama yapınız. Bu virüsü bulaştıran fazla gördüm. Ayrıca @Dyrothbrk dediği gibi %temp% temp klasörlerini siliniz.
Adw cleaner i denedim bisey degismedi mavi ekran verdi ustune
Bende PC'yi formatladıktan sonra ertesi gün bir oyuna yama kuracağım derken çok değişik bir virüs yüklemiştim. Kendi kendine sekme açıyor, masaüstüne reklamlar geliyor, Google dilini Çince yapıyordu. Çok uğraştım, kaldırmaya çalıştım olmadı, nasıl bir şeyyse kendini hemen geri yüklüyordu. Bende hazır sıcağı sıcağınayken tekrar formatı bastım. Format atın gitsin, değerli dosyanız yoktur inşallah.

PC benim değil format atamam.
Reklam virüsü girmiş Kaspersky ile tarama yapmanızı öneririm.
Kaspersky ile taratmanızı öneririm.
Malwarebytes ve Kaspersky ile tarama yapın.
Yaptim sorunu çöz dedim kapandi PC simdi baslangic onarma geldi ne yapacağım simdi. İnşallah kendi kendine format atmaz bilgisayar benim değil lütfen yardim edin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı