Bilgisayar açılınca sistemde rastgele uygulamalar açılıyor

UçanTabuTT

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bir haftadır bu sorunu Windows 11 bilgisayarımda yaşıyorum. Görev Yöneticisi'nden kapadım sistem yapılandırmasıdan kapadım ama ne yaparsam yapayım bir turlu önüne geçmedim. Sizlere şöyle anlatayım; geçen hafta açtım bilgisayarımı oturdum FC 24 oynayacağım, neyse işte açtım oyunu ama yandan bir Discord, bir Steam, bir Epic Games derken 6-7 tane uygulama açılıyordu ve bu sıkıntı hala devam etmekte. Sizce nasıl çözebilirim?

Merhaba, bir haftadır bu sorunu Windows 11 bilgisayarımda yaşıyorum. Görev Yöneticisi'nden kapadım sistem yapılandırmasıdan kapadım ama ne yaparsam yapayım bir turlu önüne geçmedim. Sizlere şöyle anlatayım; geçen hafta açtım bilgisayarımı oturdum FC 24 oynayacağım, neyse işte açtım oyunu ama yandan bir Discord, bir Steam, bir Epic Games derken 6-7 tane uygulama açılıyordu ve bu sıkıntı hala devam etmekte. Sizce nasıl çözebilirim?
Görev Yönetici'nden Başlangıç uygulamaları sekmesinden tüm uygulamaları devre dışı bırakın. Aşağıdaki gibi.
1721492366398.png

Bazı uygulamaların başlangıç açılışı kendi ayarları üzerinden kontrol ediliyor. Açılmasını istemediğiniz uygulamaları hem Görev Yöneticisi üzerinden hem de kendi ayarları üzerinden başlangıçta çalıştır özelliğini kapatabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı