Bilgisayar açılınca siteye atıyor

Telefonun sistemi kötü olsa da telefondaki Avast biraz daha hafif sistemli, sisteminiz hayvan gibi güçlü hayvani bir sisteme sahipsiniz o kadar kullanması normal.
Hem avast hemde bahsi geçen şeyi indirip kursam ve engellesem olur mu?
Zira tartışmalarınızdan dolayı kafam karıştı

Hem avast hemde bahsi geçen şeyi indirip kursam ve engellesem olur mu?
Zira tartışmalarınızdan dolayı kafam karıştı
Ben size net söyleyeyim. Hiçbir şey indirmenize gerek yok. Sadece Avast'la çözebilirsiniz. Zamanında ben öyle çözdüm. Her ne kadar beyin antivirüsten daha güçlü olsa da antivirüste gerek oluyor. İnternetten göz gezdirerek yaptım. Chrome ön belleği, regedit kayıtları falan değiştirilerek hallediliyor. Hatta durun.

Windows Kullanıyorsanız: Başlat (klavyedeki Windows simgesi veya sol alttaki ikon) > Regedit yazın > Açın > Yukarıdaki barı şöyle yapın: Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run (kopyala yapıştır oluyor.) > Buradan fotoğraf atın. @PuselMert

AV'nin nereye faydası olmazmış? Arkadaşlar oturduğunuz yerden yeni element uydurmayın, rica ediyorum.

Konu sahibinin niyeti sorunu çözmek değil belli ki, uğraşsın dursun.

Evet yeni bir element uyduruyorum, Malware Bytes indirsin tam tarama yapsın karantinaya alıp silsin bu kadar daha neyini tartışıyorsunuz benimle? Napayım Avast, Norton en iyisiyse gidin siz onu kullanın o zaman aga, bu bizi çok alakadar ediyor gibi gelmişsin element uyduruyor diyorsun, Avast düşük sistemler için kullanmayın diyorum siz diyorsunuz konu sahibinin niyeti sorunu çözmek değil belliki uğraşsın dursun diyorsunuz, ne kadar düşünme mantığınız varsa burada benimle konuşmak için sadece %00.0001'ni kullanıyorsun?

MBAM reklam zararlılarını da bulabilir, onlar da kötü amaçlı yazılım sınıfındadır.
Evet yeni bir element uyduruyorum, Malware Bytes indirsin tam tarama yapsın karantinaya alıp silsin bu kadar daha neyini tartışıyorsunuz benimle? Napayım Avast, Norton en iyisiyse gidin siz onu kullanın o zaman aga, bu bizi çok alakadar ediyor gibi gelmişsin element uyduruyor diyorsun, Avast düşük sistemler için kullanmayın diyorum siz diyorsunuz konu sahibinin niyeti sorunu çözmek değil belliki uğraşsın dursun diyorsunuz, ne kadar düşünme mantığınız varsa burada benimle konuşmak için sadece %00.0001'ni kullanıyorsun?
Anlamıyorsun galiba. Malwarebytes her şeyi bulmaz ki. Çalışma alanı malwareler üzerine. Bu bir reklam virüsü. Evet Avast düşük sistemde kullanılmaz. Ben ona bir şey demedim. Ama konu sahibinin sisteminin düşük olduğundan emin değiliz ki konuyla alakası da yok. Avast sil Malwarebytes yükle diyemezsin. İkisinin de alanı farklı.

Kardeşim sen neyden bahsediyorsun? Malwarebytes önermeni değil, mesajlarının geri kalan kısmındaki saçmalıklardan bahsediyorum. Konuya yazdığın ilk mesajdan faulu vermişsin, geri kalanlar da yanlış bilgilendirmelerle dolu. AV'nin neye faydası olmaz? Sistem kapasitesiyle AV'nin kaynak kullanımının ne alakası var?

Eğer bir konuya yardım etmeye çalışıyorsanız basite kaçmayın. Her şey format at, antivirüs değiştir demekle olmaz. Sorunu çözmeye çalışmayacaksanız konudan gidebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı