GroveMeet Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #2 Laptopum uyku modundayken açılıp kapandı. Sonra açılmadı şu an bekliyoruz.
oğulcan_özdemir Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Öğrencisi 24 Aralık 2020 #3 BIOS sıfırlamayı deneyin. Artı 0 Eksi
F fatih_mnv Decapat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 893 Çözümler 6 24 Aralık 2020 #4 Şarjı bitmedi değil mi ? Artı 0 Eksi
KS KS GroveMeet Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #5 fatih_mnv dedi: Şarjı bitmedi değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz geç yazdım ama, şarj bitmedi. oğulcan_özdemir dedi: BIOS sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS sıfırlama nedir? Heryerde görüyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. oğulcan_özdemir dedi: BIOS sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Resimli anlatım vb. var mı? Son düzenleme: 24 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
fatih_mnv dedi: Şarjı bitmedi değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz geç yazdım ama, şarj bitmedi. oğulcan_özdemir dedi: BIOS sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS sıfırlama nedir? Heryerde görüyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. oğulcan_özdemir dedi: BIOS sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Resimli anlatım vb. var mı?