Merhaba arkadaşlar, bu gün bu sorunla karşılaştım. güç düğmesine basıyorum, açılıyor hemen kapanıyor, ardından tekrar açılıyor, sorun nereden kaynaklanıyor?
O.C olduğunu tahmin ettim ama sormadım. Bende de i7 930 işlemci ve W3670 işlemci varken bu problemi yaşıyordum. Buna bende RAM'ler sebep oluyordu. RAM frekansı çarpan değerini ve voltajlar ile sıra ile deneyerek bu sorunu çözebilirsiniz.
RAM ile ekran kartı taktım ama iki haftadan beri takiliydi yeni başladı bu sorun statik elektrik var diye düşünüp fişi çektim acma kapama tuşuna 6 kez bastım bıraktım yine düzelmedi.
Anakartın üzerinde buzzer var mı? Varsa herhangi uzun yada kısa bip sesi veriyor mu? Üzerinde yoksa genellikle anakartın kutusunda olur. Kullanma kılavuzundaki bilgiyle uygun yere takarak birde o şekilde bilgisayarı çalıştırır mısınız?
Anakartın üzerinde buzzer var mı? Varsa herhangi uzun ya da kısa bip sesi veriyor mu? Üzerinde yoksa genellikle anakartın kutusunda olur. Kullanma kılavuzundaki bilgiyle uygun yere takarak bir de o şekilde bilgisayarı çalıştırır mısınız?
O.C olduğunu tahmin ettim ama sormadım. Bende de i7 930 işlemci ve W3670 işlemci varken bu problemi yaşıyordum. Buna bende RAM'ler sebep oluyordu. RAM frekansı çarpan değerini ve voltajlar ile sıra ile deneyerek bu sorunu çözebilirsiniz.