Bilgisayar açılıp kapanıyor

Artyomlothbrok

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, dün akşam yatmadan bilgisayarı kapatırken güncellenmeye başladı güncelleme uzun sürdüğü için bilgisayarın fişini çektim ve yattım. Bugün ise bilgisayarı açmaya çalıştım ve ekran açıldı MSI yazısı gözüktü sonra kapanıp tekrarlandı ve hala devam ediyor açılıp kapanıyor. Bilgisayarı kullanamıyorum.

Dediklerinizi yaptım ancak F11 hariç hiçbiri çalışmadı
Windows Boot Manager yap. Eğer hiçbir tepki olmazsa format at. Eğer çok önemli bilgilerin varsa yine de söyle, uğraşalım.

Dediklerinizi yaptım ancak F11 hariç hiçbiri çalışmadı
Windows Boot Manager yap. Eğer hiçbir tepki olmazsa format at. Eğer çok önemli bilgilerin varsa yine de söyle, uğraşalım.

Hiçbiri işe yaramadı çok önemli bilgiler yok ancak format atmayı bildiğimi söyleyemem

İlginiz için sağolun

bilgisayar malum açılmıyor usb olmadan atılabilirmi format atılmıyorsa nereden usb bulabilirim
USB olmadan atılamaz. USB'yi A101 bile satıyor artık. Ben cüzdanımda Windows 10 taşıyorum. BIOS'a da o önüne çıkan sekmede Enter Setup'a basarak girebilirsin. Oradan Boot sekmesinden atılacak.

USB olmadan atılamaz. USB'yi A101 bile satıyor artık. Ben cüzdanımda Windows 10 taşıyorum. BIOS'a da o önüne çıkan sekmede Enter Setup'a basarak girebilirsin. Oradan Boot sekmesinden atılacak.
Sağolun

Merhaba kardeşim, öncelikle çok geçmiş olsun. Hiçbir zaman güncelleme vs. yapılırken fiş çekilmez, PC kapatılmaz. Bunun sonuçları bu şekilde oluyor maalesef. Yapılacak çözümleri anlatayım sırasıyla:

1- PC'yi açın, MSI logosu gelince kapanmadan hemen F8, F11 veya Shift + F8 tuşlarına basın. Deneyin. Eğer Gelişmiş Başlangıç Seçenekleri ekranına ulaşırsanız, Güvenli Mod ile başlatın. Eğer başlatabilirseniz, Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik > Kurtarma kısmına girerek güncellemeleri geri alabilirsiniz.

2- Bilgisayarı açın ve MSI logosu geldikten sonra tekrar kapanmasını bekleyin. Bunu 3-4 kez yapın. Windows otomatik onarım moduna geçilir. Gelen ekranda Gelişmiş Seçenekler > Başlangıç Onarma seçeneğini deneyin.

3- Eğer Gelişmiş Seçenekler ekranına ulaşabilirseniz, Gelişmiş Seçenekler > Güncellemeleri Kaldır seçeneğini deneyin. En son yüklenen Windows güncellemesini kaldırmayı deneyin.

4- Gelişmiş Seçenekler > Sistem Geri Yükleme seçeneğini deneyin. Güncellemeden önceki bir tarihe geri dönün.

5- Eğer hiçbir şey çalışmazsa: ( Son Çare )

Başka bir bilgisayarda Windows 10/11 Kurulum Medyası oluşturun. USB'yi takın ve bilgisayarınızı USB’den başlatın (BIOS'tan boot sırasını değiştirmeniz gerekebilir). Bilgisayarı Onar seçeneğini kullanarak sistemi düzeltmeyi deneyin.
Şimdi denedim ve gelişmiş seçeneklere girdim ancak onarım olmadı buradan sıfırlayabilirmiyim bilgisayarı

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• IMG-20250219-WA0006.jpeg
    IMG-20250219-WA0006.jpeg
    45,3 KB · Görüntüleme: 14

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı