yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.144 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Eylül 2025 #1 RAM 8 Bilgisayarım olur olmadık yerde açılıp kapanıyor. Windows 11'e geçtikten sonra böyle oldu. Neden acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2025
Bilgisayarım olur olmadık yerde açılıp kapanıyor. Windows 11'e geçtikten sonra böyle oldu. Neden acaba?
L Lemofas Centipat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 1.082 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #2 Bios ve chipset güncel mi? Psu nun yetersiz olma ihtimali var mı? Artı 0 Eksi
KS KS yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.144 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Eylül 2025 #3 Lemofas dedi: Bios ve chipset güncel mi? Psu nun yetersiz olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl atabilirim? Laptop bilgisayarım. Lemofas dedi: Bios ve chipset güncel mi? Psu nun yetersiz olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... chipseti bilimyorum da bios güncel Son düzenleme: 8 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
Lemofas dedi: Bios ve chipset güncel mi? Psu nun yetersiz olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl atabilirim? Laptop bilgisayarım. Lemofas dedi: Bios ve chipset güncel mi? Psu nun yetersiz olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... chipseti bilimyorum da bios güncel
L Lemofas Centipat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 1.082 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #4 yucewalden dedi: Nasıl atabilirim? Laptop bilgisayarım. chipseti bilimyorum da bios güncel Genişletmek için tıkla... Laptop ise bilemiyorum tam ama Biostan problem değilse Windows ile ilgili bir sıkıntı olabilir ya da ısınma sorunu olabilir. Artı 0 Eksi
yucewalden dedi: Nasıl atabilirim? Laptop bilgisayarım. chipseti bilimyorum da bios güncel Genişletmek için tıkla... Laptop ise bilemiyorum tam ama Biostan problem değilse Windows ile ilgili bir sıkıntı olabilir ya da ısınma sorunu olabilir.
KS KS yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.144 Makaleler 1 Çözümler 3 9 Eylül 2025 #5 Lemofas dedi: Laptop ise bilemiyorum tam ama BIOS'tan problem değilse Windows ile ilgili bir sıkıntı olabilir ya da ısınma sorunu olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS güncel bu Windows güncelleme ekranı geliyor bazen ısınmadan kapandı az önce. Artı 0 Eksi
Lemofas dedi: Laptop ise bilemiyorum tam ama BIOS'tan problem değilse Windows ile ilgili bir sıkıntı olabilir ya da ısınma sorunu olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS güncel bu Windows güncelleme ekranı geliyor bazen ısınmadan kapandı az önce.
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.709 Makaleler 3 Çözümler 16 9 Eylül 2025 #6 Isı derecenizi kontrol ettiniz mi? Core temp uygulamasını kurun anlık olarak takip edin. Artı 0 Eksi
KS KS yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.144 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Eylül 2025 #7 AKINCILAR dedi: Isı derecenizi kontrol ettiniz mi? Core temp uygulamasını kurun anlık olarak takip edin. Genişletmek için tıkla... Bir sorun yok gibi görünüyor Artı 0 Eksi
AKINCILAR dedi: Isı derecenizi kontrol ettiniz mi? Core temp uygulamasını kurun anlık olarak takip edin. Genişletmek için tıkla... Bir sorun yok gibi görünüyor