Bilgisayar açılır açılmaz kurulum başlıyor

Daha fazla  
Öncelikle ben Win 10 kullanıcısıyım ve 8.1'e geçmek istedim ama sonra hata aldım ve ben de 8.1'e yüklemekten vazgeçtim. Bu karardan sonra elimde kurulumdan kalma silemediğim şu dosyalar kaldı: Windows 8.1 X64 turkish ve Windows BT

8.1.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Ayrıca bilgisayarı açtığım zaman bazen kurulum başlıyor yazısı çıkıyor ve "Win 8.1" i kurmaya çalışıyor ama sonra hata veriyor ki zaten bende istemiyorum kurmasını artık, kurulumdan çıkıyorum bende "Win 10" kur deyip.
Bu da ekran görüntüsü benim sorunun:

unnamed.jpg

Bilgisayarı açtığım zaman, şu alttaki yazı da kurulum başlıyor yazısı yazıyor, bende.

Dosya Ekleri

• Windows bt.PNG
    Windows bt.PNG
    1,5 KB · Görüntüleme: 50
  • 8.1.PNG
    8.1.PNG
    6 KB · Görüntüleme: 35
  • Windows bt.PNG
    Windows bt.PNG
    1,5 KB · Görüntüleme: 35
  • unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    2,2 KB · Görüntüleme: 33
  • unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 55
1-buradan başlangıç sekmesinin resmini çekin.
2-kurulum anakart logosu ekrana geldikten sonra mı başlıyor yoksa önce mi?

Biraz bekleticem bir yere ayrılmayın.

Orada üstte başlangıç var ona tıkladıktan sonra ekran görüntüsü atarsanız sevinirim.

başlangıç.PNG

1-buradan başlangıç sekmesinin resmini çekin.
2-kurulum anakart logosu ekrana geldikten sonra mı başlıyor yoksa önce mi?

Şimdi güncel olarak bir daha test ettim ve şunu gördüm bilgisayar açılır açılmaz logo falan çıkmadan direkt şu çıkıyor:

Windows kur.
Windows 10.
Bellek tanılama.

Aynen bu sıralama ile siyah bir ekran çıkıyor karşıma sanırım neresi olduğunu anlamışsınızdır. Ve ben oradan Windows 10 kur deyip çıkıyorum.

Son düzenleme:
Biraz bekleticem bir yere ayrılmayın.

Eki Görüntüle 963998

Şimdi güncel olarak bir daha test ettim ve şunu gördüm bilgisayar açılır açılmaz logo falan çıkmadan direkt şu çıkıyor:

Windows kur.
Windows 10.
Bellek tanılama.

Aynen bu sıralama ile siyah bir ekran çıkıyor karşıma sanırım neresi olduğunu anlamışsınızdır. Ve ben oradan Windows 10 kur deyip çıkıyorum.
Bilgisayarınız açıldıktan sonra sıfırlamanızı öneririm. Önemli fotoğraflar ve bilgileri flash diskiniz varsa atın oyunları sonra yüklersiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı