Bilgisayar açılır açılmaz oyuna girmek problem oluşturur mu?

MUVAZZAF

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Oyundan çıktıktan hemen sonra bilgisayarın kapatılmasının hızlı soğumaya bağlı olarak GPU açısından lehim atması gibi sorunlara yol açabileceğini duydum.
Peki, bilgisayarı açtıktan hemen sonra oyun açılması hızlı ısınmaya bağlı olarak farklı sorunlara neden olur mu?

Merhaba.
Oyundan çıktıktan hemen sonra bilgisayarın kapatılmasının hızlı soğumaya bağlı olarak GPU açısından lehim atması gibi sorunlara yol açabileceğini duydum.
Peki, bilgisayarı açtıktan hemen sonra oyun açılması hızlı ısınmaya bağlı olarak farklı sorunlara neden olur mu?

Tost makinesi kullanmıyorsanız girebilirsiniz. :)

Merhaba.

Kapanış için dediğin doğru tavsiye edilen, GPU'nun soğumasını bekleyip öyle kapatmaktır PC'yi. Lehimlerde çatlamalar olabiliyor, REBALLING işlemi uygulanarak düzeltiliyor. AMA açılışta böyle bir şeye gerek yok. Zaten kademeli ısıtabileceğin bir şey değil GPU teknik olarak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı