Dump dosyalarını paylaşamıyorum çünkü bilgisayarı açamıyorum. Dün gayet iyi, güzel dizi izlerken; bugün açtığımda bu hatayı aldım. Sebebi nedir arkadaşlar, nasıl çözerim?
Aynı zamanda bilgisayar açılırken Shift tusuna basılı tutuyorum ve güvenli modda aç seçeneğine tıklıyorum ama öyle de siyah ekranda kalıyor. Ne yapmam lazım? Forumu telefondan açtım.
Şimdi yeniden başlattım ve bu sefer farklı bir durdurma hatası verdi: BAD SYSTEM CONFİG İNFO diye.
Sistem boot dosyaları sıkıntılı. Başlangıç onarma çıkıyorsa sfc /scannow çalıştırın.
Windows onarma veya soforlama deneyebilirsiniz. Çıkmıyorsa veya yapamıyorsanız format atın.
Sistem boot dosyaları sıkıntılı. Başlangıç onarma çıkıyorsa sfc /scannow çalıştırın.
Windows onarma veya soforlama deneyebilirsiniz. Çıkmıyorsa veya yapamıyorsanız format atın.
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleÅtirmelisiniz. İÅte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
2 Kere başıma geldi.
1 seferinde sıfırlamayı başardım.
Diğerinde ise elimde ISO dosyası bulunan USB bellek olmadığı için bilgisayarcıya gitmek zorunda kalmıştım.
Nedenini ise bilmiyorum.