Bilgisayar açılırken 2 3 kere kitleniyor

Massey

Hectopat
1 aydır falan sıkıntısını çekiyorum daha önce konu açmıştım burada sorun çözülmüştü sonra tekrar başladı.
3 4 tane bilgisayarcıya götürdüm sorun RAM'den dediler degiştirdim bir şey olmadı PSU'da sıkıntı var dediler onu da degiştirdim ama hala kitleniyor harddiskleri falanda kontrol ettim ama bir sıkıntıları yok 1 aydır çözüm arıyorum bulamadım var mı yardımcı olabilecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaya başlamadan önce nasıldı?
Bir driver kurunca, format atınca falan mı başladı?
Harddisk almıştım 2 harddisk kullanıyordum 2 3 hafta hiç bir sıkıntı yoktu sonra bir anda bide izlerken felan kitlenmeyr başladı hdd şüphelendim yeni aldıgımı çıkarıp denedim yine oldu eski çıkarıp denedim yine kitlendi virüs taraması yaptım trojan çıktı format atmaya çalıştım ama atarkense kitlendi bilgisayarcıya götürdüm ram psu arızalı dedi ram ve psu alıp taktım bu seferde sadece bilgisayar açılırken kitleniyo birde fps kaybı çok fazla 50 60 fps arası oynadığım oyunu 20 30 fps arası oynuyorum

Harddisk almıştım 2 harddisk kullanıyordum 2 3 hafta hiç bir sıkıntı yoktu sonra bir anda bide izlerken felan kitlenmeyr başladı hdd şüphelendim yeni aldıgımı çıkarıp denedim yine oldu eski çıkarıp denedim yine kitlendi virüs taraması yaptım trojan çıktı format atmaya çalıştım ama atarkense kitlendi bilgisayarcıya götürdüm ram psu arızalı dedi ram ve psu alıp taktım bu seferde sadece bilgisayar açılırken kitleniyo birde fps kaybı çok fazla 50 60 fps arası oynadığım oyunu 20 30 fps arası oynuyorum
Format atarsanız düzelmesi muhtemel.
HDD sağlık testi yaptınız mı?

Ramlerin bozuk olmadığından eminsiniz değil mi?
@yeo dediği çözümü deneyebilirsiniz.
Ramleri test ettim herhangi bir sıkıntı yok ayrıca ramleride degiştirdim
Ram mhz değerlerini düşürün. Ben bu şekilde çözdüm...
Nereden düşürüyoruz hızı ayrıca sisteme yeni format atıldı ddr2 sistem ve 800 mhz ram var

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı