Bilgisayar açılırken açılıp kapanıyor

237969

Kilopat
Arkadaşlar Sinerji'den vok serisi sistem aldım.

Sistem bu. Fakat açılırken sürekli fanlar çalışıyor ışıklar yanıyor sonra fanlar duruyor ışıklar sönüyor ve tekrar çalışıp RGB'leri yakıyor 2 3 kere yapıyor bunu ve açılıyor ama açılmasında sorun yok 5 saniyede falan açılıyor bunu neden yapar Sinerji'yle konuşmalı mıyım?

Bende bu sistemi aldım ve seninki gibi bir problem yaşadım.

Buradan konumu inceleyebilirsin bilgisayarı kullandığınız için iade yapamayacaklarını söylücekler ve sistemi direkt gönderemiceksiniz ve size sistemin değil parçaların garantili olduğunu söyleyip arızalı ürünü bulup bize göndermenizi söylicekler bende siz gibi mağdur oldum tüketici hakem heyetine başvurdum iade yapmaları isteyin yapmacılakarını söylerlerse tüketici hakem heyetine başvurunuz.

Hocam benim PC restart atmıyor ya. Zaten kapalı haldeyken açmak için power tuşuna bastığımda ışıklar yanıyor fanlar dönüyor sonra hepsi duruyor ve açılıyor.

Hocam benim PC restart atmıyor ya. Zaten kapalı haldeyken açmak için power tuşuna bastığımda ışıklar yanıyor fanlar dönüyor sonra hepsi duruyor ve açılıyor.
O reset oluyor ya zaten. Reset için işletim sisteminin boot olmasına gerek yok. Bu donanımsal bir sorun olduğu için işletim sistemi daha boot aşamasına geçemeden self-test kısmında kalıyor. Fail eden donanım neyse onun yüzünden reset atıyor. Genelde RAM'lerden kaynaklanır bu durum. Umarım da RAM'dendir yoksa sizi daha çok uğraştırır.

Ram sanırım. Önceden ışıkları sabit yanardı bugün power bastıgımda yanmadı sonra yandı ve söndü tekrar yandı.

Yaptıkları iş çok saçma. @EkkoLiZzeR hakem heyetine gitmekte gayet haklı. Sistem toplayıp satıyorlar ama sisteme garanti vermiyorlar. O zaman niye senden alıyorum ben bu ürünü yani, kendim toplardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…