Bilgisayar Açılırken Anakart Yazısında Takılıyor

LeonKennedy

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım tam açılırken anakart yazısında takılıyor. Mesela açıyorum, ASUS anakart yazısı geliyor, ekran kararıyor ve bir daha anakart yazısı geliyor. F2 tuşuna basıp BIOS bölümüne falan girebiliyorum ama açılmıyor. Sürekli anakart yazısı geliyor ekran kararıyor ve bir daha anakart yazısı geliyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reset döngüsüne giriyor anakart modelinizi yazabilir misiniz?

HDD bağlantılarını kontrol ettinizmi.
Arkadaşında dediği gibi HDD bağlantılarını kontrol edin. Bağlantılarda sıkıntı yoksa bu tür sıkıntılar genelde HDD anakart uyuşmazlığından olur. Siz HDD bağlantılarını kontrol edin ve sonucu tekrar bizimle paylaşın.

Reset döngüsüne giriyor anakart modelinizi yazabilir misiniz?
Anakart modeli Asus m5a97 r2.0
HDD bağlantılarında bir sorun yok. Ekran kartı arızasından sonra oldu. Dedim heralde ekran kartından açılmıyor. Ekran kartı yapıldı. Yine aynı kısır döngü. Sürekli anakart yazısı geliyor. Ekran kararıyor, bir daha anakart yazısı geliyor. Anlamadım valla.
HDD bağlantılarını kontrol ettinizmi.
Ettim bir sorun yok. Valla anlamadım. Neden açılmıyor.

Dahili grafik çıkışı yok elinizde deneyebileceğiniz başka bir ekran kartı var mı?

Dosya Ekleri

• 15711646119631856991644.jpg
    887,6 KB · Görüntüleme: 60
  • 1571164700781193677310.jpg
    864,9 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…