Bilgisayar Açılırken Anakart Yazısında Takılıyor

LeonKennedy

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım tam açılırken anakart yazısında takılıyor. Mesela açıyorum, ASUS anakart yazısı geliyor, ekran kararıyor ve bir daha anakart yazısı geliyor. F2 tuşuna basıp BIOS bölümüne falan girebiliyorum ama açılmıyor. Sürekli anakart yazısı geliyor ekran kararıyor ve bir daha anakart yazısı geliyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarım tam açılırken anakart yazısında takılıyor. Mesela açıyorum, ASUS anakart yazısı geliyor, ekran kararıyor ve bir daha anakart yazısı geliyor. F2 tuşuna basıp BIOS bölümüne falan girebiliyorum ama açılmıyor. Sürekli anakart yazısı geliyor ekran kararıyor ve bir daha anakart yazısı geliyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Reset döngüsüne giriyor anakart modelinizi yazabilir misiniz?

Reset döngüsüne giriyor anakart modelinizi yazabilir misiniz?
Anakart modeli Asus m5a97 r2.0
Arkadaşında dediği gibi HDD bağlantılarını kontrol edin. Bağlantılarda sıkıntı yoksa bu tür sıkıntılar genelde HDD anakart uyuşmazlığından olur. Siz HDD bağlantılarını kontrol edin ve sonucu tekrar bizimle paylaşın.
HDD bağlantılarında bir sorun yok. Ekran kartı arızasından sonra oldu. Dedim heralde ekran kartından açılmıyor. Ekran kartı yapıldı. Yine aynı kısır döngü. Sürekli anakart yazısı geliyor. Ekran kararıyor, bir daha anakart yazısı geliyor. Anlamadım valla.
HDD bağlantılarını kontrol ettinizmi.
Ettim bir sorun yok. Valla anlamadım. Neden açılmıyor.

Anakart modeli Asus m5a97 r2.0

HDD bağlantılarında bir sorun yok. Ekran kartı arızasından sonra oldu. Dedim heralde ekran kartından açılmıyor. Ekran kartı yapıldı. Yine aynı kısır döngü. Sürekli anakart yazısı geliyor. Ekran kararıyor, bir daha anakart yazısı geliyor. Anlamadım valla.

Ettim bir sorun yok. Valla anlamadım. Neden açılmıyor.
Dahili grafik çıkışı yok elinizde deneyebileceğiniz başka bir ekran kartı var mı?

Dosya Ekleri

• 15711646119631856991644.jpg
    15711646119631856991644.jpg
    887,6 KB · Görüntüleme: 60
  • 1571164700781193677310.jpg
    1571164700781193677310.jpg
    864,9 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı