E Emin_oren Centipat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 Bu hatanın çözümünü her yerde aradım ama bulamadım, çözümü nedir? ETS için bir mod yükledikten sonra olmaya başladı. Modu sildim, ETS'yi bile sildim ama geçmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2025
Bu hatanın çözümünü her yerde aradım ama bulamadım, çözümü nedir? ETS için bir mod yükledikten sonra olmaya başladı. Modu sildim, ETS'yi bile sildim ama geçmedi.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.611 Makaleler 6 Çözümler 524 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 28 Ocak 2025 #2 @Emin_oren Yazılımı çalıştırıp "Logon" sekmesini açın. Aqua Safe Guard dosyasını bulup silin. Autoruns - Sysinternals Sisteminiz ön başlatıldığında ve oturum açtığınızda hangi programların otomatik olarak başlatacak şekilde yapılandırıldığını görün. learn.microsoft.com Artı 0 Eksi
@Emin_oren Yazılımı çalıştırıp "Logon" sekmesini açın. Aqua Safe Guard dosyasını bulup silin. Autoruns - Sysinternals Sisteminiz ön başlatıldığında ve oturum açtığınızda hangi programların otomatik olarak başlatacak şekilde yapılandırıldığını görün. learn.microsoft.com