1lEren Centipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, bu sabah PC'yi açtığımda böyle bir durumla karşılaştım. başka bir HDD de yoktu Flash da yoktu. Dün her zamanki gibi kapattım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, bu sabah PC'yi açtığımda böyle bir durumla karşılaştım. başka bir HDD de yoktu Flash da yoktu. Dün her zamanki gibi kapattım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm 1lEren 31 Aralık 2020 Sorunu çözdüm arkadaşlar. Bütün oyunları uygulamaları sildim ve halolldu.
KS KS 1lEren Centipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #31 Puppa40 dedi: Windows'u kurduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... 5 Aydır kullanıyorum. RedBereli dedi: Bilgisayarınızın BIOS tuşu vs. takılı kalmış olabilir bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Yok takılı değilama az önce yeniden başlattım anakart simgesinden sonra geliyor. Artı 0 Eksi
Puppa40 dedi: Windows'u kurduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... 5 Aydır kullanıyorum. RedBereli dedi: Bilgisayarınızın BIOS tuşu vs. takılı kalmış olabilir bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Yok takılı değilama az önce yeniden başlattım anakart simgesinden sonra geliyor.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.639 Makaleler 18 Çözümler 58 31 Aralık 2020 #32 1lEren dedi: 5 Aydır kullanıyorum. Yok takılı değilama az önce yeniden başlattım anakart simgesinden sonra geliyor. Genişletmek için tıkla... F12 basılı kalmış olabilir. Artı 0 Eksi
1lEren dedi: 5 Aydır kullanıyorum. Yok takılı değilama az önce yeniden başlattım anakart simgesinden sonra geliyor. Genişletmek için tıkla... F12 basılı kalmış olabilir.
KS KS 1lEren Centipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #33 Sorunu çözdüm arkadaşlar. Bütün oyunları uygulamaları sildim ve halolldu. Artı 1 Eksi Çözüm