Bilgisayar açılırken çıkan TPM sorusu nedir?

blastcandn

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Operating System: Windows 11 Pro for Workstations 64-bit (10.0, Build 22000) (22000.co_release.210604-1628)
System Manufacturer: HP
System Model: HP Laptop 15-gw0xxx
BIOS: F.31 (type: UEFI)
Processor: AMD Athlon Silver 3050U with Radeon Graphics (2 CPUs), ~2.3GHz
Memory: 8192MB RAM
Available OS Memory: 6086MB RAM
DirectX Version: DirectX 12
Meslek
Öğrenci
Bilgisayar ekranımı her açtığımda, koyduğum fotoğraftaki gibi. Bir ekran çıkıyor "n" tuşuna basınca bilgisayar normal açılıyor ama "y" tuşuna basınca başka bir ekran çıkıyor. Bu ekranda da birtakım İngilizce şeyler yazıyor ama bir tuşa tıklamaya kalkarsan tiz bir şekilde bilgisayar ötüyor. "Power" tuşuyla kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Bu görseldeki ekrandan nasıl kurtulurum? Her açtığımda gelmesin istiyorum.

IMG_20240128_014810.jpg

Bilgisayar ekranımı her açtığımda, koyduğum fotoğraftaki gibi. Bir ekran çıkıyor "n" tuşuna basınca bilgisayar normal açılıyor ama "y" tuşuna basınca başka bir ekran çıkıyor. Bu ekranda da birtakım İngilizce şeyler yazıyor ama bir tuşa tıklamaya kalkarsan tiz bir şekilde bilgisayar ötüyor. "Power" tuşuyla kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Bu görseldeki ekrandan nasıl kurtulurum? Her açtığımda gelmesin istiyorum.

Eki Görüntüle 2099186

Eki Görüntüle 2099186
Hocam bilgisayarınızda öncelikle BitLocker açıksa kapatın çünkü geri dönüşü yok. Ondan sonra yes deyip sıfırlayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı