Bilgisayar açılırken CMD açılıp kapandı

joegolderg_132

Femtopat
Daha fazla  
Normalde bilgisayarımı açarken CMD açılıp kapanmaz, sadece OneDrive simgeli bir klasör açılıp kapanır fakat bu sabah CMD açılıp kapandı. Kaspersky Total Security ile tarattım temiz çıktı. Sorun nedir ne yapmalıyım?

Bunu anlamanın tek yolu olay görüntüleyicisini kullanabilmek başlat aramaya olay görüntüleyicisi yaz ve gir. Windows günlüklerine bakmamız lazım, orada uygulama ve sistem kısmı açılacak. Buradan cmd ekranını gördüğün saatin ve tarihine göre kaydırıp kayıtlara bakman lazım, ne olduğunu görebilmen gerek.

Bunun gibi:
1757851736972.png

Normalde bilgisayarımı açarken CMD açılıp kapanmaz, sadece OneDrive simgeli bir klasör açılıp kapanır fakat bu sabah CMD açılıp kapandı. Kaspersky Total Security ile tarattım temiz çıktı. Sorun nedir ne yapmalıyım?
One drive var hep aynıdır yedeklemesinde öyle bir sorun var önemli değilse one drive silin geçin ben sildim aynı sorun bende vardı geçti bende.

Bunu anlamanın tek yolu olay görüntüleyicisini kullanabilmek başlat aramaya olay görüntüleyicisi yaz ve gir. Windows günlüklerine bakmamız lazım, orada uygulama ve sistem kısmı açılacak. Buradan CMD ekranını gördüğün saatin ve tarihine göre kaydırıp kayıtlara bakman lazım, ne olduğunu görebilmen gerek.

Bunun gibi: Eki Görüntüle 2573966

Böyle şeyler var hocam hata falan diyor pek anlayamadım.

Dosya Ekleri

• aaaaa.PNG
    aaaaa.PNG
    122,2 KB · Görüntüleme: 1

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı