Bence Windows Update yüklemiş kafasına göre yüklüyor bazen.Virüs temizlendi gibi şuan sıkıntı yok. Dün Microsoft Corporation Terminal adlı şey yüklenmiş kendim yüklemediğime eminim.
Kaspersky'da arka plan taramasını çalıştıramıyorum otomatik çalışır diyor çalışması için ne yapmalıyım?Bence Windows Update yüklemiş kafasına göre yüklüyor bazen.
O premium sürüm özelliğiydi sanki.Kaspersky'da arka plan taramasını çalıştıramıyorum otomatik çalışır diyor çalışması için ne yapmalıyım?
İlk açtığımda çalışmıştı yanlışıkla durdurdum.O premium sürüm özelliğiydi sanki.
Güvenlik yazılımlarını mutlaka kendi indirme sitesinden yükleyin. Farklı sitelerden bu tür yazılımların kurulmasını önermiyorum.Kaspersky Anti-Virus
Kaspersky Anti-Virus 21.3.10.391 indir - Windows PC'niz için en iyi antivirüsümüz En yeni virüsleri, fidye yazılımlarını, casus yazılımları, dosya kilitleyicileri ve daha fazlasını engeller ve PC'nizin performansına zarar veren kötü amaçlı kripto para madenciliği yazılı...www.gezginler.net
Hocam deneme sürümüdür fakat taramayı yaptırır. Eğer içiniz yine rahat etmezse Malwarebytes kullanın.
Geçmiş olsun, umarım birdaha gelmez.Virüs sanırım tamamen gitti 2 tane anti virüsle tam tarama yaptım bir şey çıkmadı. Yardımlarınız için teşekkürler umarım başıma böyle bir şey gelmez tekrar![]()
Hocam gezginler zaten güvenilir sitedir. Kaynağı zaten yazılımların kendi sitesinden alıyor.Güvenlik yazılımlarını mutlaka kendi indirme sitesinden yükleyin. Farklı sitelerden bu tür yazılımların kurulmasını önermiyorum.
Rehber: Reklam Zararlılarını Temizleme
Comodo HijackCleaner Malwarebytes AdwCleaner Malwarebytes Anti-Malware 2022 yılı için güncellenen bir rehber için karşınızdayım. Reklam zararlılarını temizlemek istiyorsanız rehberi okuyun. İyi forumlar :). 1) Comodo HijackCleaner Dosyayı indirin ve klasöre ayıklayın. 32-bit işletim...www.technopat.net
Bu rehberi uygulayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.