Bilgisayar açılırken CMD açılıp tarayıcıda bir sayfa açtı

Hocam Win+R tuşu ile Çalıştır programını açıp "shell:startup" yazın, bir klasör açılacak içinde bir .bat uzantılı dosya olduğunu tahmin ediyorum. Eğer silinmemişse silin, birdaha asla sorun olmaz.

Bu virüs olduğu için o klasörde olmama olasılığıda var tabii.

Bilgisayarınızda hiç kardeşiniz falan varsa oynamadı mı? Belki başkası bulaştırmıştır.

Hocam herhangi bir bilinmedik siteye girdiğiniz için ya da yanlışlıkla reklama tıkladığınız için bulaşmış olabilir.
O da olası fakat bilinmedik siteler bildiğim kadarıyla henüz başlangıçta bat dosyası oluşturamıyor olması lazım.

Bilgisayarınızda hiç kardeşiniz falan varsa oynamadı mı? Belki başkası bulaştırmıştır.

O da olası fakat bilinmedik siteler bildiğim kadarıyla henüz başlangıçta bat dosyası oluşturamıyor olması lazım.
Hayır benden başka kimse dokunmuyor bilgisayara dün gece boyu bilgisayardaydım herhangi bir anormallik yoktu zaten şüpheci biri olduğum için sürekli görev yöneticisine falan bakarım.
1 saat önce açtığımda yaşandı bunlar.

Hayır benden başka kimse dokunmuyor bilgisayara dün gece boyu bilgisayardaydım herhangi bir anormallik yoktu zaten şüpheci biri olduğum için sürekli görev yöneticisine falan bakarım.
Çok şüpheli sonuçta virüs gökten inmiyorki. Aldığınız bir e-mail sonucu falanda olamaz mı?

Hocam kaspersky virüsü temizledikten sonra işlemci ve ekran kartı kullanım/sıcaklık oranlarına bakın onlae normal ise ve herhangi bir başka anormallik uoksa ise yüksek ihtimalle bilgisiyar temizdir.

Çok şüpheli sonuçta virüs gökten inmiyorki. Aldığınız bir e-mail sonucu falanda olamaz mı?
Maillerimi baktım herhangi yabancı bir mail gelmemiş.

Hocam kaspersky virüsü temizledikten sonra işlemci ve ekran kartı kullanım/sıcaklık oranlarına bakın onlae normal ise ve herhangi bir başka anormallik uoksa ise yüksek ihtimalle bilgisiyar temizdir.
Tamamdır şuan antivirüs çalıştığı için işlemciyi ısındırıyor tarama sonrası bakacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı