O Oğuzhannnnn Picopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #1 Merhaba. Ben bilgisayarı açtığımda CPU fan failure diye hata çıkıyor. F2'ye basmazsam bu sorun çözülmüyor. Ne yapmam lazım?
Merhaba. Ben bilgisayarı açtığımda CPU fan failure diye hata çıkıyor. F2'ye basmazsam bu sorun çözülmüyor. Ne yapmam lazım?
dyingme Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1.246 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #2 Kule mi fan? Artı 0 Eksi
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 10 Haziran 2022 #3 Anakartın ASUS ise CPU fan minimum ayarını ignore yap düzelir. Artı 0 Eksi
KS KS O Oğuzhannnnn Picopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #4 540312 dedi: Anakartın ASUS ise CPU fan minimum ayarını ignore yap düzelir. Genişletmek için tıkla... Asus deil dyingme dedi: Kule mi fan? Genişletmek için tıkla... Anlamadım? Artı 0 Eksi
540312 dedi: Anakartın ASUS ise CPU fan minimum ayarını ignore yap düzelir. Genişletmek için tıkla... Asus deil dyingme dedi: Kule mi fan? Genişletmek için tıkla... Anlamadım?
dyingme Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1.246 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #5 Oğuzhannnnn dedi: Asus deil Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Fan kule tipi taktıysan cpu fan yerine molexe falan bağladıysan ondan yapıyordur yada cpu fan gerçelten çalışmıyordur. Artı 0 Eksi
Oğuzhannnnn dedi: Asus deil Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Fan kule tipi taktıysan cpu fan yerine molexe falan bağladıysan ondan yapıyordur yada cpu fan gerçelten çalışmıyordur.
taskspc Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 725 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #6 Oğuzhannnnn dedi: Asus deil Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Sen en iyisi git kendin kontrol et fanlar çalışıyor mu ya da anakartın üstündeki cpu_pan pinlerini kontrol et takılımı takılıysa çalışıyor mu ? Soğutucu ısı borulu mu yani arkadaş kule mi derken onu demek istemiş. Artı 0 Eksi
Oğuzhannnnn dedi: Asus deil Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Sen en iyisi git kendin kontrol et fanlar çalışıyor mu ya da anakartın üstündeki cpu_pan pinlerini kontrol et takılımı takılıysa çalışıyor mu ? Soğutucu ısı borulu mu yani arkadaş kule mi derken onu demek istemiş.
KS KS O Oğuzhannnnn Picopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #7 dyingme dedi: Fan kule tipi taktıysan cpu fan yerine molexe falan bağladıysan ondan yapıyordur yada cpu fan gerçelten çalışmıyordur. Genişletmek için tıkla... Önceden bu sorun yoktu ben bilgisayarı normal kapatma yerine basmak yerine direk fişten çektiğim için oldu bu sorun Artı 0 Eksi
dyingme dedi: Fan kule tipi taktıysan cpu fan yerine molexe falan bağladıysan ondan yapıyordur yada cpu fan gerçelten çalışmıyordur. Genişletmek için tıkla... Önceden bu sorun yoktu ben bilgisayarı normal kapatma yerine basmak yerine direk fişten çektiğim için oldu bu sorun
taskspc Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 725 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #8 Oğuzhannnnn dedi: Önceden bu sorun yoktu ben bilgisayarı normal kapatma yerine basmak yerine direk fişten çektiğim için oldu bu sorun Genişletmek için tıkla... O zaman pc açıkken kasanın içini aç ve içerideki işlemci fanını kontrol et dönüyor mu diye yanmış olabilir. Artı 0 Eksi
Oğuzhannnnn dedi: Önceden bu sorun yoktu ben bilgisayarı normal kapatma yerine basmak yerine direk fişten çektiğim için oldu bu sorun Genişletmek için tıkla... O zaman pc açıkken kasanın içini aç ve içerideki işlemci fanını kontrol et dönüyor mu diye yanmış olabilir.
KS KS O Oğuzhannnnn Picopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #9 taskspc dedi: O zaman pc açıkken kasanın içini aç ve içerideki işlemci fanını kontrol et dönüyor mu diye yanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın kasası yok ama masa üstü monitör PC benim bilgisayar Artı 0 Eksi
taskspc dedi: O zaman pc açıkken kasanın içini aç ve içerideki işlemci fanını kontrol et dönüyor mu diye yanmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın kasası yok ama masa üstü monitör PC benim bilgisayar
dyingme Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1.246 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #10 Apple? Artı 0 Eksi