Bilgisayar açılırken CPU fan failure hatası

Oğuzhannnnn

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bilgisayarı açtığımda CPU fan failure diye hata çıkıyor. F2'ye basmazsam bu sorun çözülmüyor. Ne yapmam lazım?

Bilgisayarımın kasası yok ama masaüstü monitör PC benim bilgisayar

Tamam masaüstü ise elbet kasa vardır. Tam olarak anlayamadım. Neyse anakartın ne olduğunu biliyorsan üstündeki fan çalışıyor mu diye bak. PC çalışıyorken şu konumda fan olacak.

Dönüyor mu diye bak.

Bilgisayarımı bilgdigim arkadaşıma yaptirdim ona sorduğumda benim yaptığımda bir yanlış yok dedi yani fanda bir sorun yok diyor ama bu sorunu alıyorum anlayamadim

Bilgisayarımı bilgdigim arkadaşıma yaptirdim ona sorduğumda benim yaptığımda bir yanlış yok dedi yani fanda bir sorun yok diyor ama bu sorunu alıyorum anlayamadim
Onun ne dediğine bakma benim ne dediğime bak. Bilgisayarının fotoğrafını buraya ekle kısım kısım yönlendirelim.

Ağam bende gördüm gözlerimde açtı içini fan dönüyor
Bu hatadan sonra açtıysa anakartın üzerindeki cpu_fan yazan 4 tırnaklı şeyi bul yada arkadaşına buldur kontrol edin orayamı takılı yoksa psu'a mı. Sorun teknik değilse BIOS'tan olabilir yada başka bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…