Poacaq Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 608 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #1 Normalde açılırken sadece fan sesi gelirdi ama şimdi "dlik dlik" diye sesleri geliyor. Nedeni ne olabilir? Ses linki: SEAS Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2022
Normalde açılırken sadece fan sesi gelirdi ama şimdi "dlik dlik" diye sesleri geliyor. Nedeni ne olabilir? Ses linki: SEAS
volkandemirel01 Kilopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #2 Ne indirdim ben şimdi? Artı 0 Eksi
KS KS Poacaq Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 608 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #3 volkandemirel01 dedi: Ne indirdim ben şimdi? Genişletmek için tıkla... Ses dosyası. Artı 0 Eksi
Kedi60 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 455 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #4 Bu indirdiğim şey virüs ise ne olacak şimdi. Videosunu çekip YouTube'da paylaşın çoğu kişi böyle yapıyor. Artı 0 Eksi
Bu indirdiğim şey virüs ise ne olacak şimdi. Videosunu çekip YouTube'da paylaşın çoğu kişi böyle yapıyor.
KS KS Poacaq Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 608 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #5 Kedi60 dedi: Bu indirdiğim şey virüs ise ne olacak şimdi. Videosunu çekip YouTube'da paylaşın çoğu kişi böyle yapıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım üzgünüm ilk defa dosya yüklüyorum acemiyim Poacaq dedi: Anladım üzgünüm ilk defa dosya yüklüyorum acemiyim Genişletmek için tıkla... Youtub'a ses yüklenmiyor ki? Artı 0 Eksi
Kedi60 dedi: Bu indirdiğim şey virüs ise ne olacak şimdi. Videosunu çekip YouTube'da paylaşın çoğu kişi böyle yapıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım üzgünüm ilk defa dosya yüklüyorum acemiyim Poacaq dedi: Anladım üzgünüm ilk defa dosya yüklüyorum acemiyim Genişletmek için tıkla... Youtub'a ses yüklenmiyor ki?
Kedi60 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 455 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #6 Poacaq dedi: Anladım üzgünüm ilk defa dosya yüklüyorum acemiyim Youtub'a ses yüklenmiyor ki? Genişletmek için tıkla... Hocam video olarak paylaşabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Poacaq dedi: Anladım üzgünüm ilk defa dosya yüklüyorum acemiyim Youtub'a ses yüklenmiyor ki? Genişletmek için tıkla... Hocam video olarak paylaşabilirsiniz.
KS KS Poacaq Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 608 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #7 Kedi60 dedi: Hocam video olarak paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Poacaq dedi: Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Maalesef yüklenmiyor yapacak bir şey yok o zaman konu kilitlenebilir. Son düzenleme: 9 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
Kedi60 dedi: Hocam video olarak paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Poacaq dedi: Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Maalesef yüklenmiyor yapacak bir şey yok o zaman konu kilitlenebilir.