CptChivas Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 542 Çözümler 4 9 Ekim 2019 #11 Aynı sorun bende de oluyor. Ancak sadece OC varken oluyor. İşlemcinde OC var mı?
E emrhndgn Kilopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2019 #12 CptChivas dedi: Aynı sorun bende de oluyor. Ancak sadece OC varken oluyor. İşlemcinde OC var mı? Genişletmek için tıkla... Ben oc yapmadım. Benden önceki sahibide yaptı mı bilmiyorum pek anlamıyorum. Fotoğraf ekleyim bakın
CptChivas dedi: Aynı sorun bende de oluyor. Ancak sadece OC varken oluyor. İşlemcinde OC var mı? Genişletmek için tıkla... Ben oc yapmadım. Benden önceki sahibide yaptı mı bilmiyorum pek anlamıyorum. Fotoğraf ekleyim bakın
M merhome Megapat Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2019 #13 Bende de aynı problem var çözüm arıyorum^^
CptChivas Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 542 Çözümler 4 9 Ekim 2019 #14 emrhndgn dedi: Ben oc yapmadım. Benden önceki sahibide yaptı mı bilmiyorum pek anlamıyorum. Fotoğraf ekleyim bakınEki Görüntüle 446631Eki Görüntüle 446630 Genişletmek için tıkla... Bir problem gözükmüyor. İstersen BIOS' u bi fabrika ayarlarına döndürüp dene.
emrhndgn dedi: Ben oc yapmadım. Benden önceki sahibide yaptı mı bilmiyorum pek anlamıyorum. Fotoğraf ekleyim bakınEki Görüntüle 446631Eki Görüntüle 446630 Genişletmek için tıkla... Bir problem gözükmüyor. İstersen BIOS' u bi fabrika ayarlarına döndürüp dene.
E emrhndgn Kilopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2019 #15 CptChivas dedi: Bir problem gözükmüyor. İstersen BIOS' u bi fabrika ayarlarına döndürüp dene. Genişletmek için tıkla... O da çözüm olmadı. Peki böyle kullansam bir sorun teşkil eder mi
CptChivas dedi: Bir problem gözükmüyor. İstersen BIOS' u bi fabrika ayarlarına döndürüp dene. Genişletmek için tıkla... O da çözüm olmadı. Peki böyle kullansam bir sorun teşkil eder mi
CptChivas Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 542 Çözümler 4 10 Ekim 2019 #16 emrhndgn dedi: O da çözüm olmadı. Peki böyle kullansam bir sorun teşkil eder mi Genişletmek için tıkla... Bende OC var iken öyle oluyor. 7-8 aydır böyle kullanıyorum henüz bir sorun yaşamadım.
emrhndgn dedi: O da çözüm olmadı. Peki böyle kullansam bir sorun teşkil eder mi Genişletmek için tıkla... Bende OC var iken öyle oluyor. 7-8 aydır böyle kullanıyorum henüz bir sorun yaşamadım.
E emrhndgn Kilopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2019 #17 CptChivas dedi: Bende OC var iken öyle oluyor. 7-8 aydır böyle kullanıyorum henüz bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... sizinde pc olması gerekenden geç açılıyor mu?
CptChivas dedi: Bende OC var iken öyle oluyor. 7-8 aydır böyle kullanıyorum henüz bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... sizinde pc olması gerekenden geç açılıyor mu?
CptChivas Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 542 Çözümler 4 10 Ekim 2019 #18 emrhndgn dedi: sizinde pc olması gerekenden geç açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Tekrar kapanıp açılmasından dolayı gecikme oluyor sadece ondan sonrası normal.
emrhndgn dedi: sizinde pc olması gerekenden geç açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Tekrar kapanıp açılmasından dolayı gecikme oluyor sadece ondan sonrası normal.
E emrhndgn Kilopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2019 #19 CptChivas dedi: Tekrar kapanıp açılmasından dolayı gecikme oluyor sadece ondan sonrası normal. Genişletmek için tıkla... Ben mi çok kafaya takıyorum yoksa normal bi durum mu çözemedim..
CptChivas dedi: Tekrar kapanıp açılmasından dolayı gecikme oluyor sadece ondan sonrası normal. Genişletmek için tıkla... Ben mi çok kafaya takıyorum yoksa normal bi durum mu çözemedim..
Light Yagami Kilopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 492 Çözümler 3 10 Ekim 2019 #20 BIOS'u güncellediniz mi acaba? ben güncelledikten sonra böyle olmaya başladı eğer siz de güncellediyseniz o yüzden olabilir.
BIOS'u güncellediniz mi acaba? ben güncelledikten sonra böyle olmaya başladı eğer siz de güncellediyseniz o yüzden olabilir.