Ben oc yapmadım. Benden önceki sahibide yaptı mı bilmiyorum pek anlamıyorum. Fotoğraf ekleyim bakınAynı sorun bende de oluyor. Ancak sadece OC varken oluyor. İşlemcinde OC var mı?
Bir problem gözükmüyor. İstersen BIOS' u bi fabrika ayarlarına döndürüp dene.Ben oc yapmadım. Benden önceki sahibide yaptı mı bilmiyorum pek anlamıyorum. Fotoğraf ekleyim bakınEki Görüntüle 446631Eki Görüntüle 446630
O da çözüm olmadı. Peki böyle kullansam bir sorun teşkil eder miBir problem gözükmüyor. İstersen BIOS' u bi fabrika ayarlarına döndürüp dene.
Bende OC var iken öyle oluyor. 7-8 aydır böyle kullanıyorum henüz bir sorun yaşamadım.O da çözüm olmadı. Peki böyle kullansam bir sorun teşkil eder mi
sizinde pc olması gerekenden geç açılıyor mu?Bende OC var iken öyle oluyor. 7-8 aydır böyle kullanıyorum henüz bir sorun yaşamadım.
Tekrar kapanıp açılmasından dolayı gecikme oluyor sadece ondan sonrası normal.sizinde pc olması gerekenden geç açılıyor mu?
Ben mi çok kafaya takıyorum yoksa normal bi durum mu çözemedim..Tekrar kapanıp açılmasından dolayı gecikme oluyor sadece ondan sonrası normal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.