D DarKDayS6 Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 383 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, ben sistem topladım ama sistemi açamıyorum. Sistem açılırken videoya koyduğum gibi BIOS'u geçiyorum ve Windows başlatılıyor derken sistem kapanıyor. Çözümü nedir?
Arkadaşlar merhaba, ben sistem topladım ama sistemi açamıyorum. Sistem açılırken videoya koyduğum gibi BIOS'u geçiyorum ve Windows başlatılıyor derken sistem kapanıyor. Çözümü nedir?
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 8 Mayıs 2021 #2 Galiba işlemci değiştirmişsiniz American Magatrends BIOS Update yapılması gerekiyor demiş Artı 0 Eksi
KS KS D DarKDayS6 Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 383 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #3 Falsey dedi: Galiba işlemci değiştirmişsiniz American magatrends BIOS Update yapılması gerekiyor demiş. Genişletmek için tıkla... Evet işlemci değiştirdim nasıl Update yapacağım anakartin modeli ASUS P5KPL CM bu anakarta Q8400 takacağım. Artı 0 Eksi
Falsey dedi: Galiba işlemci değiştirmişsiniz American magatrends BIOS Update yapılması gerekiyor demiş. Genişletmek için tıkla... Evet işlemci değiştirdim nasıl Update yapacağım anakartin modeli ASUS P5KPL CM bu anakarta Q8400 takacağım.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 8 Mayıs 2021 #4 DarKDayS6 dedi: Evet işlemci değiştirdim nasıl Update yapacağım anakartin modeli ASUS P5KPL CM bu anakarta Q8400 takacağım. Genişletmek için tıkla... İlk önce eski işlemciyi takıp ASUS'un sitesinden kendi anakart modelinizi seçerek indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
DarKDayS6 dedi: Evet işlemci değiştirdim nasıl Update yapacağım anakartin modeli ASUS P5KPL CM bu anakarta Q8400 takacağım. Genişletmek için tıkla... İlk önce eski işlemciyi takıp ASUS'un sitesinden kendi anakart modelinizi seçerek indirebilirsiniz.