lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 11 Şubat 2021 #21 Gugar61 dedi: Eğer başlangıç ekranında windows seçtiriyor ise Bilgisayarım > özellikler > gelişmiş sistem ayarları > gelişmiş > başlangıç ve kurtarma > varsayılan işletim sistemi altındna windowsu seçer misiniz ? Genişletmek için tıkla... Seçili sanırım. Dosya Ekleri P_20210211_005703.jpg 75,4 KB · Görüntüleme: 37
Gugar61 dedi: Eğer başlangıç ekranında windows seçtiriyor ise Bilgisayarım > özellikler > gelişmiş sistem ayarları > gelişmiş > başlangıç ve kurtarma > varsayılan işletim sistemi altındna windowsu seçer misiniz ? Genişletmek için tıkla... Seçili sanırım.
Gugar61 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 474 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 11 Şubat 2021 #22 İşletim sistemleri listesini gösterme süresi tikini kaldırır ve tekrar dener misin?
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 11 Şubat 2021 #23 Gugar61 dedi: İşletim sistemleri listesini gösterme süresi tikini kaldırır ve tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim. Düzeldi.
Gugar61 dedi: İşletim sistemleri listesini gösterme süresi tikini kaldırır ve tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim. Düzeldi.
Gugar61 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 474 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 11 Şubat 2021 #24 Rica ederim yardımcı olabildiğim için sevindim
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 11 Şubat 2021 #25 Gugar61 dedi: Rica ederim yardımcı olabildiğim için sevindim Genişletmek için tıkla... Maalesef tekrar olmaya başladı. 1 kez oluyor sonra eski haline dönüyor.
Gugar61 dedi: Rica ederim yardımcı olabildiğim için sevindim Genişletmek için tıkla... Maalesef tekrar olmaya başladı. 1 kez oluyor sonra eski haline dönüyor.
Gugar61 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 474 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 11 Şubat 2021 #26 lengthok dedi: Maalesef tekrar olmaya başladı. 1 kez oluyor sonra eski haline dönüyor. Genişletmek için tıkla... Aynı seçenek yeniden aktif oluyor mu bakar mısınız ?
lengthok dedi: Maalesef tekrar olmaya başladı. 1 kez oluyor sonra eski haline dönüyor. Genişletmek için tıkla... Aynı seçenek yeniden aktif oluyor mu bakar mısınız ?
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 11 Şubat 2021 #27 Gugar61 dedi: Aynı seçenek yeniden aktif oluyor mu bakar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Şimdi altındaki seçeneği de kaldırdım deneme yapıyorum.
Gugar61 dedi: Aynı seçenek yeniden aktif oluyor mu bakar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Şimdi altındaki seçeneği de kaldırdım deneme yapıyorum.
Gugar61 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 474 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 11 Şubat 2021 #28 lengthok dedi: Şimdi altındaki seçeneği de kaldırdım deneme yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Size temiz kurulum yolu gözüküyor gibi
lengthok dedi: Şimdi altındaki seçeneği de kaldırdım deneme yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Size temiz kurulum yolu gözüküyor gibi
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 11 Şubat 2021 #29 Gugar61 dedi: Size temiz kurulum yolu gözüküyor gibi Genişletmek için tıkla... Hocam format attım sonra oldu zaten. Şimdi 3 kez denedim sıkıntı olmadı. Sanırım ikisine de kaldırmak lazımmış. Bitcoin virüsü başımızı ağrıttı.
Gugar61 dedi: Size temiz kurulum yolu gözüküyor gibi Genişletmek için tıkla... Hocam format attım sonra oldu zaten. Şimdi 3 kez denedim sıkıntı olmadı. Sanırım ikisine de kaldırmak lazımmış. Bitcoin virüsü başımızı ağrıttı.
Gugar61 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 474 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 11 Şubat 2021 #30 lengthok dedi: Hocam format attım sonra oldu zaten. Şimdi 3 kez denedim sıkıntı olmadı. Sanırım ikisine de kaldırmak lazımmış. Bitcoin virüsü başımızı ağrıttı. Genişletmek için tıkla... 10.nesil sistem toplayıp ekran kartı alamayan birisi olarak bana bunu demeyecektiniz
lengthok dedi: Hocam format attım sonra oldu zaten. Şimdi 3 kez denedim sıkıntı olmadı. Sanırım ikisine de kaldırmak lazımmış. Bitcoin virüsü başımızı ağrıttı. Genişletmek için tıkla... 10.nesil sistem toplayıp ekran kartı alamayan birisi olarak bana bunu demeyecektiniz