Umutcanm Femtopat Katılım 21 Şubat 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #1 Ekran kartı amd 6600 Anakart gıgabayte 450 İşlemci amd ryzen 5 5500 Mini dumpa nereden gireceğim bilmiyorum PC hiç açılmıyor, açtığımda gördüğüm sadece 2 şey var 1 mavi ekran, 2 yeniden başlatılıyor, başka hiçbir şey görmüyorum.
Mini dumpa nereden gireceğim bilmiyorum PC hiç açılmıyor, açtığımda gördüğüm sadece 2 şey var 1 mavi ekran, 2 yeniden başlatılıyor, başka hiçbir şey görmüyorum.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.808 Makaleler 18 Çözümler 449 Yer Valisiz Vilayet! 22 Şubat 2025 #31 İnternete bağlıyken arkada WARP vs. açıksa kapatıp deneyin. Arkada WARP çalışırken az önce deneyeyim derken sizinle aynı hatayı aldım. Artı 0 Eksi
İnternete bağlıyken arkada WARP vs. açıksa kapatıp deneyin. Arkada WARP çalışırken az önce deneyeyim derken sizinle aynı hatayı aldım.
KS KS Umutcanm Femtopat Katılım 21 Şubat 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #32 KojiroHyuga04 dedi: İnternete bağlıyken arkada WARP vs. açıksa kapatıp deneyin. Arkada WARP çalışırken az önce deneyeyim derken sizinle aynı hatayı aldım. Genişletmek için tıkla... Hala hata vermekte. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: İnternete bağlıyken arkada WARP vs. açıksa kapatıp deneyin. Arkada WARP çalışırken az önce deneyeyim derken sizinle aynı hatayı aldım. Genişletmek için tıkla... Hala hata vermekte.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.808 Makaleler 18 Çözümler 449 Yer Valisiz Vilayet! 22 Şubat 2025 #33 Microsoft üzerinden alınmış linktir. Orijinal dosya, İngilizce versiyonudur. Direkt inmeye başlaması lazım. 24H2 İngilizce Artı 0 Eksi
Microsoft üzerinden alınmış linktir. Orijinal dosya, İngilizce versiyonudur. Direkt inmeye başlaması lazım. 24H2 İngilizce
KS KS Umutcanm Femtopat Katılım 21 Şubat 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #34 KojiroHyuga04 dedi: Microsoft üzerinden alınmış linktir. Orijinal dosya, İngilizce versiyonudur. Direkt inmeye başlaması lazım. 24H2 İngilizce Genişletmek için tıkla... İndiriyorum indikten sonra videodaki gibi devam edeceğim doğru mudur? Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Microsoft üzerinden alınmış linktir. Orijinal dosya, İngilizce versiyonudur. Direkt inmeye başlaması lazım. 24H2 İngilizce Genişletmek için tıkla... İndiriyorum indikten sonra videodaki gibi devam edeceğim doğru mudur?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.808 Makaleler 18 Çözümler 449 Yer Valisiz Vilayet! 22 Şubat 2025 #35 Aynen öyle. Umarım işe yarar. @Umutcanm merhaba. Sisteme erişilebiliyor mu halihazırda? Son düzenleme: 23 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
KS KS Umutcanm Femtopat Katılım 21 Şubat 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #36 KojiroHyuga04 dedi: Aynen öyle. Umarım işe yarar. @Umutcanm merhaba. Sisteme erişilebiliyor mu halihazırda? Genişletmek için tıkla... Mac'e indirdigim ISO'yu aktarabileceğim bir flash bulamadım daha işlemi uyguladığımda haber vereceğim. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Aynen öyle. Umarım işe yarar. @Umutcanm merhaba. Sisteme erişilebiliyor mu halihazırda? Genişletmek için tıkla... Mac'e indirdigim ISO'yu aktarabileceğim bir flash bulamadım daha işlemi uyguladığımda haber vereceğim.
KS KS Umutcanm Femtopat Katılım 21 Şubat 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #37 Wimlibi indiremedim bir türlü. KojiroHyuga04 dedi: Aynen öyle. Umarım işe yarar. @Umutcanm merhaba. Sisteme erişilebiliyor mu halihazırda? Genişletmek için tıkla... Terminalde yaptıklarının aynısını yaptım ama brew install wimlib yaptığımda bana Zsh: Command not found: Brew. Bu şekil karşılık veriyor. Artı 0 Eksi
Wimlibi indiremedim bir türlü. KojiroHyuga04 dedi: Aynen öyle. Umarım işe yarar. @Umutcanm merhaba. Sisteme erişilebiliyor mu halihazırda? Genişletmek için tıkla... Terminalde yaptıklarının aynısını yaptım ama brew install wimlib yaptığımda bana Zsh: Command not found: Brew. Bu şekil karşılık veriyor.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.808 Makaleler 18 Çözümler 449 Yer Valisiz Vilayet! 3 Mart 2025 #38 Başka bir bilgisayar bulup buradan ISO dosyası yazdırma imkanınız var mı peki? Artı 0 Eksi
KS KS Umutcanm Femtopat Katılım 21 Şubat 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #39 KojiroHyuga04 dedi: Başka bir bilgisayar bulup buradan ISO dosyası yazdırma imkanınız var mı peki? Genişletmek için tıkla... Elimdeki tek bilgi sayar bu. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Başka bir bilgisayar bulup buradan ISO dosyası yazdırma imkanınız var mı peki? Genişletmek için tıkla... Elimdeki tek bilgi sayar bu.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.808 Makaleler 18 Çözümler 449 Yer Valisiz Vilayet! 3 Mart 2025 #40 Umutcanm dedi: Elimdeki tek bilgisayar bu. Genişletmek için tıkla... Uygun olabilecek yöntemleri araştıracağım. En kısa sürede bilgi veririm. @Umutcanm elinizdeki Macbook modeli ve işlemcisi nedir? Buna göre bir plan çizmeye çalışalım. Son düzenleme: 3 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Umutcanm dedi: Elimdeki tek bilgisayar bu. Genişletmek için tıkla... Uygun olabilecek yöntemleri araştıracağım. En kısa sürede bilgi veririm. @Umutcanm elinizdeki Macbook modeli ve işlemcisi nedir? Buna göre bir plan çizmeye çalışalım.