V vallery Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #1 Bilgisayarım açılmıyor, kapatıp açıyorum yine aynı ekran geliyor. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri IMG_1167.jpeg 231,8 KB · Görüntüleme: 116
ceboniesta Hectopat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #2 vallery dedi: Bilgisayarım açılmıyor, kapatıp açıyorum yine aynı ekran geliyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ya diski görmüyor ya da işletim sistemini. Advanced kısmında veya Boot kısmında diski görüyor musunuz? Artı 0 Eksi
vallery dedi: Bilgisayarım açılmıyor, kapatıp açıyorum yine aynı ekran geliyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ya diski görmüyor ya da işletim sistemini. Advanced kısmında veya Boot kısmında diski görüyor musunuz?
KS KS V vallery Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #3 ceboniesta dedi: Bilgisayar ya diski görmüyor ya da işletim sistemini. Advanced kısmında veya Boot kısmında diski görüyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam disk hangisi oluyor bilmiyorum Dosya Ekleri image.jpg 232,3 KB · Görüntüleme: 67 image.jpg 189,6 KB · Görüntüleme: 59 Artı 0 Eksi
ceboniesta dedi: Bilgisayar ya diski görmüyor ya da işletim sistemini. Advanced kısmında veya Boot kısmında diski görüyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam disk hangisi oluyor bilmiyorum
ceboniesta Hectopat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #4 vallery dedi: Hocam disk hangisi oluyor bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ilk fotoğraftaki SATA sekmesine gelip foto atar mısın? Artı 0 Eksi
vallery dedi: Hocam disk hangisi oluyor bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ilk fotoğraftaki SATA sekmesine gelip foto atar mısın?