Catexe Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 651 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #1 Bugün PC'yi açarken bununla karşılaştım ve restart atınca bir daha bu hata gelmedi, sorun olabilir mi?
Bugün PC'yi açarken bununla karşılaştım ve restart atınca bir daha bu hata gelmedi, sorun olabilir mi?
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2024 #2 Catexe dedi: Bugün PC'yi açarken bununla karşılaştım ve restart atınca bir daha bu hata gelmedi, sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ram ile alakalı eğer XMP (Extreme Memory Profile) açıksa, kapatmayı deneyin sorun giderilebilir. Artı 0 Eksi
Catexe dedi: Bugün PC'yi açarken bununla karşılaştım ve restart atınca bir daha bu hata gelmedi, sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ram ile alakalı eğer XMP (Extreme Memory Profile) açıksa, kapatmayı deneyin sorun giderilebilir.