K Kemstr Picopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #11 AsakaXenshi dedi: Bugün tamamen söküp tekrardan taktım aynı sorun devam ederken. DisplayPort kablosu ile bağlantı sağlıyorum. O sorunu verdiği zaman kabloyu yerinden çıkarıp tekrar takınca sorun düzeliyor. Acaba sorun kabloda mı yoksa giriş yerinde mi emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, bende de aynı sorun bulunmakta. Sizdeki sorun çözüldü mü? Neden kaynaklı?
AsakaXenshi dedi: Bugün tamamen söküp tekrardan taktım aynı sorun devam ederken. DisplayPort kablosu ile bağlantı sağlıyorum. O sorunu verdiği zaman kabloyu yerinden çıkarıp tekrar takınca sorun düzeliyor. Acaba sorun kabloda mı yoksa giriş yerinde mi emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, bende de aynı sorun bulunmakta. Sizdeki sorun çözüldü mü? Neden kaynaklı?
AsakaXenshi Megapat Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 635 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #12 Kemstr dedi: Merhabalar, bende de aynı sorun bulunmakta. Sizdeki sorun çözüldü mü? Neden kaynaklı? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Tamamen panel değişti garantiye verdim.
Kemstr dedi: Merhabalar, bende de aynı sorun bulunmakta. Sizdeki sorun çözüldü mü? Neden kaynaklı? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Tamamen panel değişti garantiye verdim.