bios menüden sahip olduğunuz ssd veya hddyi seçmeniz lazım boot menüden. eğer seçmenize rağmen yine aynı sorunu alırsanız ssd veya hdd artık ne kullanıyorsanız onda bir sorun olabilir. parça değiştirerek sorunu çözebilirsiniz.
Eğer ki SSD takili oldugu halde boyle diyorsa BIOS ayari bozulmus olabilir bazen bende de olabiliyor BIOS'u acip boot kismindan ilk siraya SSD nizi yerlestirin SSD yoksa boyle demesi normal zaten.
Biraz kurcaladım, sanırım bilgisayar kilitlendi, legacy ve UEFI yerini değiştirmeye çalışırken admin password istedi. Yanlış girdim, şimdi de şifre istiyor bilgisayarın açılması için.
Biraz kurcaladım, sanırım bilgisayar kilitlendi, legacy ve UEFI yerini değiştirmeye çalışırken admin password istedi. Yanlış girdim, şimdi de şifre istiyor bilgisayarın açılması için.
Yapılır değil mi, çünkü internetten baktım biraz, şifreyi bilmiyorsanız başka yolu yok diyorlardı, abicim vallahi uğraştıkça daha çok batırdım bilgisayarı.
Yapılır değil mi, çünkü internetten baktım biraz, şifreyi bilmiyorsanız başka yolu yok diyorlardı, abicim vallahi uğraştıkça daha çok batırdım bilgisayarı.