Muhammet.xl
Decapat
PC'yi açtım ama ekran simsiyah "no bootable devices found" şöyle bir şey yazıyor. Bunu ben çözebilir miyim yoksa tamir mi lazim?
Son düzenleyen: Moderatör:
PC'yi açtım ama ekran simsiyah "no bootable devices found" şöyle bir şey yazıyor. Bunu ben çözebilir miyim yoksa tamir mi lazim?
İşletim sisteminiz ve masaüstü laptop?PC'yi açtım ama ekran simsiyah "no bootable devices found" şöyle bir şey yazıyor. Bunu ben çözebilir miyim yoksa tamir mi lazim?
Biraz kurcaladım, sanırım bilgisayar kilitlendi, legacy ve UEFI yerini değiştirmeye çalışırken admin password istedi. Yanlış girdim, şimdi de şifre istiyor bilgisayarın açılması için.
Bilgisayarciya goturun BIOS'unuzu komple resetlesin sifreyi bilmiyorsaniz isiniz bayağı zor BIOS chipi sokulup resetlenecek falan filan.
Yapılır değil mi, çünkü internetten baktım biraz, şifreyi bilmiyorsanız başka yolu yok diyorlardı, abicim vallahi uğraştıkça daha çok batırdım bilgisayarı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.