Bilgisayar açılırken "Press F1" hatası

Ibrhmm

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarı açtığımda sürekli olarak bu F1 hatasını alıyorum. F1'e basınca BIOS açılıyor direkt. Daha sonra yeniden başlatınca F1 gelmiyor fişi çıkarıp tekrar açtığımda yine F1 hatası çıkıyor karşıma. BIOS pilini değiştirdim olmadı F1 hatasını devre dışı bırakıyorum fakat BIOS ayarları eskiye dönüyor tekrar. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG-20230730-WA0000.jpg
    IMG-20230730-WA0000.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 262
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı açtığımda sürekli olarak bu F1 hatasını alıyorum. F1'e basınca BIOS açılıyor direkt. Daha sonra yeniden başlatınca F1 gelmiyor fişi çıkarıp tekrar açtığımda yine F1 hatası çıkıyor karşıma. BIOS pilini değiştirdim olmadı F1 hatasını devre dışı bırakıyorum fakat BIOS ayarları eskiye dönüyor tekrar. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

BIOS pili bitmiş olabilir. Tarih ve saat ayarların hiç bozuluyor mu? Bozuluyorsa BIOS pili alman gerekiyor.

BIOS pili bitmiş olabilir. Tarih ve saat ayarların hiç bozuluyor mu? Bozuluyorsa BIOS pili alman gerekiyor.

Pardon değiştini görmemişim.

Pardon değiştini görmemişim.

Söküp takarken sokete zarar verme gibi bir durumun olmadı değil mi?

Tekrar.

Yok hiçbir şekilde olmuyor anakartta sorun olabilir mi?

BIOS Update yap olmazsa BIOS'u sıfırla.

Yardımınız için teşe

Yardımınız için teşekkürler sonuç yok sanırım anakartı yenilemem gerekicek

Technopat Haberler

Geri
Yukarı