İyi günler, az önce yeni bilgisayar arızalı olduğu için eski bilgisayarımı taktım ve karşıma bu yazıyı içeren bir ekran geldi. En son bilgisayarımda böyle bir şey olmuyordu ve çözemiyorum bilgisayar açılmıyor yani bu ekranda duruyor.
İyi günler, az önce yeni bilgisayar arızalı olduğu için eski bilgisayarımı taktım ve karşıma bu yazıyı içeren bir ekran geldi. En son bilgisayarımda böyle bir şey olmuyordu ve çözemiyorum bilgisayar açılmıyor yani bu ekranda duruyor.
BIOS'a girip Boot Menu kısmından kendi diskinizi birinci sıraya almanız yeterli olur. Onun dışında ekstra olarak Lan Boot özelliğini de kapatabilirsiniz.
BIOS'a girip Boot Menu kısmından kendi diskinizi birinci sıraya almanız yeterli olur. Onun dışında ekstra olarak Lan Boot özelliğini de kapatabilirsiniz.
Hocam sorunun kaynağı benim ahmaklığımmış. Yeni PC gelince harddisk kablolarını sökmüşüm belki yeni PC'ye takarım diye. E tabii 2 ay oldu unuttum kabloları söktüğümü. Şimdi hatırladım taktım açıldı PC. Sizi de gereksiz yere uğraştırdım kusura bakmayın.
Hocam sorunun kaynağı benim ahmaklığımmış. Yeni PC gelince hard disk kablolarını sökmüşüm belki yeni PC'ye takarım diye. E tabii 2 ay oldu unuttum kabloları söktüğümü. Şimdi hatırladım taktım açıldı PC. Sizi de gereksiz yere uğraştırdım kusura bakmayın.