Merhabalar, bilgisayar açıldıktan 6-7 saniye sonra hemen reset atıyor. Ekrana görüntü geliyor sorun yok. BIOS'a da girebiliyorum. BIOS pilini de çıkartıp taktım aynı sorun devam ediyor. Ama flash bellek ile de başlayabiliyorum. Sorun nerede?
Güvenli modda nasıl açarım? Windows'a erişimim yok. Sürekli reset atıyor. Reklam çıktıktan sonra. Ram'in slotunu değiştirdim çıkartıp taktım hala aynı.
Merhabalar, bilgisayar açıldıktan 6-7 saniye sonra hemen reset atıyor. Ekrana görüntü geliyor sorun yok. BIOS'a da girebiliyorum. BIOS pilini de çıkartıp taktım aynı sorun devam ediyor. Ama flash bellek ile de başlayabiliyorum. Sorun nerede?
Peki bir tanesini tek tek her slota takıp açmayı denediniz mi? Yani her başka bir slota taktığınızda yeniden açacaksınız bakalım açıyor mu yoksa aynı şey mi oluyor? Yanlış anlamadıysam Dual RAM var. Öyleyse bu işlemi iki RAM'le de tek tek denemeniz lazım.
Hayır, dual ram yok. Ram slotunu değiştirdim. Macunu temizledim. Aynı sorun devam ediyor. Saçma gelebilir ama acaba format ile mi alakalı?
Sorun devam ediyor.
Hayır, dual ram yok. Ram slotunu değiştirdim. Macunu temizledim. Aynı sorun devam ediyor. Saçma gelebilir ama acaba format ile mi alakalı?
Sorun devam ediyor.