Çözüldü Bilgisayar açılırken "scanning and repairing Drive C" uyarısı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Memoteemir

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler bugün bilgisayarımı açarken şu yazı ile karşılaştım scanning and repairing Drive C bunun için ne yapabilirim ya da bir şey yapmama gerek var mı?
Komut istemine şu komutu girdim fsutil dirty query C: Ve şöyle bir yanıt aldım volume - C: İs dirty bu konu hakkında ne yapmam gerek?

Çözüm

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Hocam SSD'de bir sıkıntı olabilir. Benim F diskinde sıkıntı vardı, bazen açılırken sorun çıkartınca C diskini de taraması gerekiyor. CrystalDiskInfo ile bir sağlığına bakın.

Bu kodu girdim bir kapayıp açayım kontrol edeyim yazcm.

Hocam SSD'de bir sıkıntı olabilir. Benim F diskinde sıkıntı vardı, bazen açılırken sorun çıkartınca C diskini de taraması gerekiyor. CrystalDiskInfo ile bir sağlığına bakın.

Bakacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…