Çözüldü Bilgisayar açılırken "select boot device" sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rebex0103

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600

Gigabyte A520 mk V2

Gskill Ripjaws V 3600mhz

Sapphire Pulse Rx580

Cougar Xtc600
Merhaba arkadaşlar. Bugün bir PC topladım. Aç'a basınca şöyle bir uyarı verdi. Ne yapmam lazım? Arıza donanımda mı acaba?

image.jpg

Çözüm

Anladım, şimd bilgisayara bir USB yardımıyla Windows kurmanız gerekmekte. Bunun için farklı bir bilgisayardan bir USB belleğe Windows yazdırmanız gerek. Bu adım ve geri kalan tüm adımlar için aşağıdaki rehberi izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Disk taktınız mı? Ayırca takılan diske Windows yüklemeniz gerek.

Anladım, şimd bilgisayara bir USB yardımıyla Windows kurmanız gerekmekte. Bunun için farklı bir bilgisayardan bir USB belleğe Windows yazdırmanız gerek. Bu adım ve geri kalan tüm adımlar için aşağıdaki rehberi izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm
SSD de Windows yüklü değil ise herhangi bir bilgisayardan USB'nize Windows hazırlayın ve bu bilgisayarınıza takıp USB ile kurulum yapın hocam.

Tamamdır hocam halledip dönüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı