Bilgisayar açılırken "Select proper boot device" hatası veriyor

Harddiskiniz zaten birinci sırada gözüküyor ama çalışmıyor ne garip. Ben yeni sistemime harddiskimi taktığımda mavi ekran veriyordu sistem açıldığı gibi. Eski sistemime harddiskimi tekrar takıp bütün önemli dosyalarımı yedeklemiştim, daha sonra o harddiske format atmıştım. Sonra rahatça kullanabilmeye başladım.

4mb dan büyük diyor atmıyor fotoğrafı
Yok ilk actigimda pc yi bu hatayı vermiyordu Asus yazısı gelip duruyordu sürekli açılırken öyle döngü halinde kalıyordu bende eski sistemin harddiski olduğu için format atılması gerektiğini düşündüm ve bilgisayarciya götürdüm fakat fazla ilgilenmedi bile ve bana harddiskin bozuk dedi
Harddiskiniz zaten birinci sırada gözüküyor ama çalışmıyor ne garip. Ben yeni sistemime harddiskimi taktığımda mavi ekran veriyordu sistem açıldığı gibi. Eski sistemime harddiskimi tekrar takıp bütün önemli dosyalarımı yedeklemiştim, daha sonra o harddiske format atmıştım. Sonra rahatça kullanabilmeye başladım.
Bendede öyle olmuştu ilk başta Asus yazısı geliyor mavi ekran veriyor ve tekrar Asus yazısı geliyor böyle döngüye girmişti sonrasında bilgisayarciya götürdüm format atması için fakat bilgisayarcı harddiskin bozuk dedi.
Hocam nasıl halledebilirim bilen yok mu ya

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı