Merhabalar arkadaşlar, bir programın kaynak kodlarını incelerken PC aşırı dondu ve ben de oturumu kapat seçeneği ile oturumu kapattım. Kapattıktan sonra bir daha da Windows ekranı gelmedi. Yeniden başlatıyorum fare imleci görünüyor fakat şifre ekranı gelmiyor. C'deki verilerimi yedekleyip format atmak istiyorum çünkü oradaki verilerim çok önemli.
Elimdeki önyükleme DVD'lerinden PC'yi Boot ettim fakat orada gelişmiş seçeneklerde Başlangıç Ayarları olmadığı için güvenli modda başlatamadım. Başlatamadığım için de Windows ekranı gelmedi.
PC'yi birkaç kez art arda kapattım ama yine Güvenli Mod'da başlamadı. Windows'u açıp dosyaları nasıl yedekleyebilirim?
Edit: Güvenli modda başlatmayı başardım fakat yine aynı sorun devam ediyor. Sadece fare imleci görünüyor, Windows ekranı gelmiyor. Verileri yedekliyeyim yeter bana. Gerisi önemli değil zaten.
Sorun devam ediyor... Başlangıç Onarma'yı denedim düzeltemedi maalesef.
Sorun hâlâ devam ediyor.
Elimdeki önyükleme DVD'lerinden PC'yi Boot ettim fakat orada gelişmiş seçeneklerde Başlangıç Ayarları olmadığı için güvenli modda başlatamadım. Başlatamadığım için de Windows ekranı gelmedi.
PC'yi birkaç kez art arda kapattım ama yine Güvenli Mod'da başlamadı. Windows'u açıp dosyaları nasıl yedekleyebilirim?
Edit: Güvenli modda başlatmayı başardım fakat yine aynı sorun devam ediyor. Sadece fare imleci görünüyor, Windows ekranı gelmiyor. Verileri yedekliyeyim yeter bana. Gerisi önemli değil zaten.
Sorun devam ediyor... Başlangıç Onarma'yı denedim düzeltemedi maalesef.
Sorun hâlâ devam ediyor.
Son düzenleme: