Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 31 Temmuz 2021 #1 Soru yukarıdaki gibi ama şifre masaüstüne geçmek için değil normalde şifrem yok. Bilgisayar açılırken mavi renkte şifre istiyor.
Soru yukarıdaki gibi ama şifre masaüstüne geçmek için değil normalde şifrem yok. Bilgisayar açılırken mavi renkte şifre istiyor.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #2 Fotoğraf atar mısınız?
UmutBideci Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 242 Çözümler 4 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri 32GB RAM GTX 1650 AMD Ryzen 3750H Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #3 Şifre koyduğun için olabilir microsofft hesabındaki pini kladırmayı dene.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.362 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 31 Temmuz 2021 #4 Microsoft hesabıyla giriş yaptıysanız Microsoft hesabınızın şifresini deneyin.
Iron Kilopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 762 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #5 BIOS şifresi olabilir mi? Öyleyse eğer bu konuyu inceleyebilirsin.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 31 Temmuz 2021 #6 Stoch dedi: Fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... 1 dakika bekler misin
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #7 Pismaniyee dedi: 1 dakika bekler misin Genişletmek için tıkla... Beklerim.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 31 Temmuz 2021 #8 Stoch dedi: Fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Stoch dedi: Beklerim. Genişletmek için tıkla... Nasıo fotoğraf atcağımıda bilmiyorum maalesef fakat ''enter setup password (anahtar işareti) var alttada tarih yazıyor.
Stoch dedi: Fotoğraf atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Stoch dedi: Beklerim. Genişletmek için tıkla... Nasıo fotoğraf atcağımıda bilmiyorum maalesef fakat ''enter setup password (anahtar işareti) var alttada tarih yazıyor.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.362 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 31 Temmuz 2021 #9 Pismaniyee dedi: Nasıo fotoğraf atcağımıda bilmiyorum maalesef fakat "enter setup password (anahtar işareti) var alttada tarih yazıyor. Genişletmek için tıkla... Evet. BIOS şifresi. BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır? Unutulan veya bilinmeyen BIOS şifresini kaldırma, değiştirme ve sıfırlama yöntemlerine bakıyoruz. BIOS'a şifre koyup bu şifreyi unutmak, olmasını www.technopat.net
Pismaniyee dedi: Nasıo fotoğraf atcağımıda bilmiyorum maalesef fakat "enter setup password (anahtar işareti) var alttada tarih yazıyor. Genişletmek için tıkla... Evet. BIOS şifresi. BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır? Unutulan veya bilinmeyen BIOS şifresini kaldırma, değiştirme ve sıfırlama yöntemlerine bakıyoruz. BIOS'a şifre koyup bu şifreyi unutmak, olmasını www.technopat.net
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 31 Temmuz 2021 #10 Pismaniyee dedi: Nasıo fotoğraf atcağımıda bilmiyorum maalesef fakat ''enter setup password (anahtar işareti) var alttada tarih yazıyor. Genişletmek için tıkla... Kalite kötü maalesef. glikojen dedi: Evet. BIOS şifresi. BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır? Unutulan veya bilinmeyen BIOS şifresini kaldırma, değiştirme ve sıfırlama yöntemlerine bakıyoruz. BIOS'a şifre koyup bu şifreyi unutmak, olmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Eskidende olmuştu kendi kendine düzelmişti bu sefer öyle olmadı glikojen dedi: Evet. BIOS şifresi. BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır? Unutulan veya bilinmeyen BIOS şifresini kaldırma, değiştirme ve sıfırlama yöntemlerine bakıyoruz. BIOS'a şifre koyup bu şifreyi unutmak, olmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Format atarak geçer mi? Dosya Ekleri IMG_20210731_105148.jpg 25,5 KB · Görüntüleme: 90 Son düzenleme: 31 Temmuz 2021
Pismaniyee dedi: Nasıo fotoğraf atcağımıda bilmiyorum maalesef fakat ''enter setup password (anahtar işareti) var alttada tarih yazıyor. Genişletmek için tıkla... Kalite kötü maalesef. glikojen dedi: Evet. BIOS şifresi. BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır? Unutulan veya bilinmeyen BIOS şifresini kaldırma, değiştirme ve sıfırlama yöntemlerine bakıyoruz. BIOS'a şifre koyup bu şifreyi unutmak, olmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Eskidende olmuştu kendi kendine düzelmişti bu sefer öyle olmadı glikojen dedi: Evet. BIOS şifresi. BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır? Unutulan veya bilinmeyen BIOS şifresini kaldırma, değiştirme ve sıfırlama yöntemlerine bakıyoruz. BIOS'a şifre koyup bu şifreyi unutmak, olmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Format atarak geçer mi?