Bilgisayar açılırken sürekli "CRITICAL_PROCESS_DIED" hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

yunusgok

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 cl 3200 mhz 16gb ram corsair
SSD veya HDD modeli
xpg m2 ssd 1tb
Ekran kartı
rtx 2070 super gaming x trio
Anakart
b450m pro gaming
İşlemci
ryzen 5 3600x
021624-5750-01 minidump dosyalarım bu şekilde.
Geçen günlerde yine böyle bir hata aldım fakat bu sefer PC açılmadı format atmak zorunda kaldım. Yine aynı şeyler olacak diye yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. RAM testi yaptım bu arada Memtest ile RAM'lerimde sıkıntı görülmedi.

Tamamdır şuan işteyim akşam gelince hemen atarım

Memtest86, Pro sürümü olmadıkça hız aşırtma konusunda tam yeterlilik sağlayamıyor. Program 4 tekrarda bitiriyor testi halbuki sonsuz döngüde kullanıcının kendisinin kapatacağı şekilde olmalı. O da işte Pro sürümünde mevcut. Testmem5 ile 2-3 saat aralığında teste tabii tutabilirsin ek olarak.

Şöyle ki bu tür problemlerde RAM'lerin tek tek denenmesi de öneriliyor. O da sana kalmış.

Yönetim olaylarını da at bakalım.

* Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak
https://drive.google.com/file/d/1H4ufMCtPdWFRI9iQ2o5LCU_k5-24nU6r/view?usp=sharing buyrun hocam ilgilendiğiniz için tekrardan çok teşekkür ederim.Doğru atmış mıyım acaba ?

Son düzenleme:
Tamamdır onları da yarın paylaşıyım dediğiniz gibi hızı da BIOS'tan defaulta çekerim.

Ekran görüntüsü 2024-02-24 110535.jpg.png

Sistemde kaç tane disk var? Sağlık görsellerini de paylaş onların. RAM hızlarını Default'a al.

Sistemde kaç tane disk var? Sağlık görsellerini de paylaş onların. RAM hızlarını Default'a al.
başka yapmamı istediğiniz bir şey var mı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı