Çözüldü Bilgisayar açılışında A JavaScript error occured in the main process hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xDizZzy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, artık bu hatadan kurtulmak istiyorum, her açıldığında bununla karşılaşıyorum. Çözümü nedir? Bilgisayar hakkında pek bilgi bilmem, ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız iyi olur.

Çözüm
C:\Users\KULLANICI ADINIZ\AppData\Local\Discord
C:\Users\KULLANICI ADINIZ\AppData\Roaming\discord

Şu klasörleri tamamen silebilir misiniz?

Windows + R yapıp %LocalAppData% diye aratırsanız direkt oraya atması gerekli. Discord klasörünün olduğu yere yani. Diğer klasör için de %AppData% yazabilirsiniz.
Öncelikle Discordun Sitesine gidin.Tarayıcıda Açın.Sonra Açılmasını Bekleyin.Açıldıktan sonra Sağ Üstteki 3 noktaya tıklayın.Diğer Araçlar diyip kısayol Oluştur deyin Sonra pencerede aç öyle bi seçenek olması lazım .Onu Aktif edin ve tamam diyin oldu
Merhaba. Discord'un sitesine girip sağ üstteki 3 noktaya tıkladıktan sonra diğer araçlar Diyin. Sonra kısayol oluştur deyin oradaki tiki işaretleyin ve tamama basın bu kadar.

Son düzenleme:
Bende de bu çözüm işe yaramadı. Başka bir yolla düzeltebildiysen haber verebilir misin?
portable appsden eski sürümünü portable indirdim bütün özellikler aynı ama update yapınca yine hata oluyor o yüzden update yapma

Bu oldu mu acaba?

Windows + R yapıp %LocalAppData% diye aratırsanız direkt oraya atması gerekli. Discord klasörünün olduğu yere yani. Diğer klasör için de %AppData% yazabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. Windows 11 yine bi haltlar yedi diye düşünüyodum ama dediklerini silip yeniden yükleyince düzeldi. Tekrar teşekkürler.

Windows + r yapıp %localappdata% diye aratırsanız direkt oraya atması gerekli. Discord klasörünün olduğu yere yani. Diğer klasör için de %appdata% yazabilirsiniz.

Abi merhaba ben de sadece Appdata'da gözüküyor Discord.

İleride bu sorunu yaşayanlar için: Client injectorlu token grabber yemiş olabilirsiniz. Discord'u komple silip, şifrenizi değiştirin. İndex'e bulaşmış bir stealer olabilir.

İleride bu sorunu yaşayanlar için: Client injectorlu token grabber yemiş olabilirsiniz. Discord'u komple silip, şifrenizi değiştirin. İndex'e bulaşmış bir stealer olabilir.
Hocam Türkçesi nedir acaba? ben lole girerken bu hatayı alıyorum dün lol oynarken bugün giremiyorum,çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…