Bilgisayar açılışında açılıp kapanan program nedir?

Güzel, TaskExplorer'da uygulamanın ikonunu göremedin mi? Sen bana TaskExplorer açılana kadarki kısmı atmışsın mantıken sonrasında olması lazım.
hocam şöyle 5 defa aç kapa yaptım simgesini göremedim en son açtığımda ekran görüntüsünü paylaşıyorum Eki Görüntüle 2422066

Task Explorer'dan sonrası yukarıdaki kısım oluyor değil mi ben çünkü start time kısmından sıralıyorum en yeniden eskiye diye.

Hocam aşağısı olması lazım demiştim 😄. Tabii start Time'a iki kez basmadıysan.

2 kez bastım en yeni en yukarıda olsun diye. Daha rahat gözükür diye düşündüm.

hocam bir arkadaş şöyle mesaj atmış;

UNC Server, cihazınız Lenovo ise normal, arkaplanda kendi güncellemeleri kontrol ediyor.

Bende de vardı, sistem güncellemelerini kendim kontrol ettiğim için kaldırdım.

Siz de kaldırmak istiyorsanız, Lenovo System Update yazılımını kaldırmanız gerekir.

2 kez bastım en yeni en yukarıda olsun diye. Daha rahat gözükür diye düşündüm.
Zaten sonuncunun gözüktüğü taraf daha az olur. Gerçekten gözükmüyorsa pencere başka bir işlem tarafından sonra oluşturuluyor demektir.

hocam bir arkadaş şöyle mesaj atmış;

UNC Server, cihazınız Lenovo ise normal, arkaplanda kendi güncellemeleri kontrol ediyor.

Bende de vardı, sistem güncellemelerini kendim kontrol ettiğim için kaldırdım.

Siz de kaldırmak istiyorsanız, Lenovo System Update yazılımını kaldırmanız gerekir.
Mantıklı ama benim direkt bunun üzerine gitmememin sebebi ikonu varsayılan olarak bırakmaları. Ona şaşırdığım için 3.party ihtimaline bakmak istedim.

Zaten sonuncunun gözüktüğü taraf daha az olur. Gerçekten gözükmüyorsa pencere başka bir işlem tarafından sonra oluşturuluyor demektir.

Mantıklı ama benim direkt bunun üzerine gitmememin sebebi ikonu varsayılan olarak bırakmaları. Ona şaşırdığım için 3.party ihtimaline bakmak istedim.

Tamamdır hocam çok teşekkürler yardımlarınız ve ilginiz için içim rahatladı, biraz obsesif biriyim acaba virüs mü bulaştı diye korktum. İyi günler iyi çalışmalar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı